Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Centre Comercial Maremagnum impulsa la campanya "Per una mar amb més vida" per a fomentar el reciclatge a les llars

23 de setembre de 2021

La iniciativa de "Belong to sea", startup barcelonina que desenvolupa activitats per a promoure la sostenibilitat, aposta per l'economia circular posant en marxa el projecte “Per una mar amb més vida” que tindrà lloc un cop al mes a diferents indrets. El 3 d'octubre serà a Maremagnum.

El Centre Comercial Maremagnum s'ha unit a la proposta “Per una mar amb més vida” que pretén conscienciar sobre la importància de cuidar el nostre mar. La iniciativa, creada per "Belong to sea", premia a les persones que integren el reciclatge en la seva rutina domèstica.

La startup barcelonina que desenvolupa activitats per a promoure la sostenibilitat, ha posat en marxa aquest projecte que tindrà lloc un cop al mes a diferents barris de Barcelona. El primer esdeveniment serà el diumenge 3 d'octubre en el Centre Comercial Maremagnum. En horari de 16:00h a 20:00h es podran intercanviar residus per productes (fins a acabar existències), a més de poder participar en activitats familiars.

"Belong to sea" oferirà a Maremagnum diferents tallers per a aprendre a portar una vida respectuosa amb el medi ambient. Activitats que contribuiran a protegir l'entorn i a la conscienciació dels participants sobre l'ús i destí dels residus, utilització responsable dels recursos naturals, de l'aigua i les energies, la protecció de l'entorn i del medi ambient. El foment de valors com la solidaritat, el respecte, la creativitat, la convivència, la vida saludable, la sostenibilitat i l'educació seran presents en les activitats programades durant la jornada. En definitiva, es pretén ensenyar tot el que es pot aconseguir a partir de la reutilització dels residus que es generen en les nostres llars, oferint també les alternatives més sostenibles per a substituir aquelles restes més contaminants o difícils de reciclar.

Maremagnum s'ha sumat a aquesta iniciativa com a part de la seva potent estratègia de sostenibilitat Act For Good®, a través de la que brinda tot el seu suport a projectes com “Per una mar amb més vida” que tenen com a objectiu fomentar el consum responsable i reduir l'impacte de l'activitat de l'ésser humà en el nostre planeta.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X