Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Centre Comercial Maremagnum invertirà 15 milions d’euros en la seva remodelació

14 de febrer de 2023

D'acord amb la seva estratègia Shop.Meet.Connect®, Klépierre, líder europeu en centres comercials i operador del Centre Comercial Maremagnum ha anunciat una inversió de 15 milions d'euros per a remodelar i reposicionar el seu centre de referència a Barcelona. Aquest projecte reafirma, una vegada més, l'estratègia del grup per a acollir conceptes de primera línia, referents en el mercat.

L'acord amb Time Out Market, mitjançant el qual Maremagnum albergarà a partir de 2024 un gran mercat gastronòmic i cultural a la terrassa de l'edifici, és un primer pas cap al reposicionament del centre que reunirà el millor de l'oferta comercial actual d'oci i gastronomia davant del mar. Time Out Market Barcelona mostrarà el talent culinari i cultural guardonat i prometedor de la ciutat, tot això basat en la selecció editorial de Time Out Barcelona.

L'espai acollirà una cuidada selecció de 14 xefs locals, un restaurant de servei complet, una sala a l'aire lliure i quatre bars, dos d'ells a l'aire lliure que permetran gaudir de les vistes a la mar que tant caracteritzen a Maremagnum. També serà un lloc per a gaudir de la cultura i del talent local, amb esdeveniments i actuacions en directe.

La inversió anunciada per Klépierre permetrà incrementar l'àrea comercial en més de 5.000 m². Així mateix, s'instal·laran noves marques que enriquiran l'oferta comercial i l'atractiu del centre. El grup col·labora estretament amb el Port de Barcelona i el municipi en l'adequació de la zona on se situaven els cinemes. Aquest emplaçament s'utilitzarà per als equips de la Copa Amèrica, un dels esdeveniments més importants que acollirà la ciutat de Barcelona en 2024.

En línia amb la seva estratègia ESG, Act 4 Good®, prioritzant a les empreses compromeses amb la sostenibilitat i que garanteixen el 100% del reciclatge de residus, Klépierre ha triat a Construcia per a dur a terme la reforma del Centre Comercial Maremagnum. Els seus projectes basats en l'economia circular han estat decisius en l'adjudicació.

Laetitia Ferracci, Directora General de Klépierre Ibèria assenyala: "el Grup continua complint amb el seu compromís de liderar la transformació del comerç a Espanya i a la ciutat de Barcelona. La renovació de Maremagnum suposa la creació d'un destí comercial i gastronòmic únic, amb més espais i unes vistes impressionants. Aquest projecte al costat de Time Out Market Barcelona i la seva selecció única dels millors xefs, begudes i cultura de la ciutat, ens permet oferir una experiència exclusiva i diferenciada a tots els nostres clients".

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X