Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Club del Gourmet El Corte Inglés és un dels nous patrocinadors del Tast a La Rambla

29 de maig de 2017

El Tast a La Rambla no es podria fer sense la participació de marques que amb el seu recolzament i presència el fan possible. Entre las incorporacions d’aquest any, destaca la de El Corte Inglés, associat a Amics de La Rambla des de fa molts anys. El Corte Inglés estarà present al Tast a La Rambla amb el seu Club del Gourmet, una aposta decidida pel producte gastronòmic de qualitat.

També s’han incorporat al Patrocini del Tast a La Rambla El Periódico, Segura Viudas, la ciutat de Buenos Aires, San Pellegrino, Blackzi, De la Crem, ostras Gouthier, Josper, CaixaBank y La Cala.

Estrella Damm és el patrocinador principal i l’Ajuntament de Barcelona – especialment el Districte de Ciutat Vella- segueix recolzant el Tast a La Rambla de manera decidida.

També és molt important per a nosaltres la participació dels patrocinadors i col·laboradors que ja són part del Tast per seu compromís continuat i la seva presencia en altres edicions, com Freixenet, Coca-Cola, Cinzano, Aperol Spritz, Hostelgrup, Juve i Camps, Canpork, clasebcn, Creartiva, ficfrei, Klimer, Mas, Olis Bargalló, Sefric, Thermomix, Triticum, Generalitat de Catalunya, Arts Santa Mònica, Casal dels Infants y Cett.

A tots ells, motes gràcies per fer possible el Tast a La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X