Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Consell Assessor de La Rambla exigeix que no s'endarrereixi més la reforma de La Rambla

9 de maig de 2019

L’any 2012, Amics de La Rambla va apostar decididament per impulsar la reforma normativa i urbanística que considerava necessària per millorar La Rambla. Set anys després, i tot i que semblava que comptàvem amb el suport de la majoria dels grups polítics presents a l’Ajuntament de Barcelona, La Rambla segueix tenint els mateixos problemes que tenia quan es va iniciar aquest procés. Aquest any, l’aplicació de la llargament esperada reforma de La Rambla ha quedat, un cop més, ajornada per culpa del calendari electoral i de la falta de compromís general dels partits polítics presents al Ple del Consell Municipal.

Per aquest motiu i amb la voluntat de respondre a les necessitats de La Rambla i de la Ciutat, el Consell Assessor de La Rambla insta a tots els candidats a l’alcaldia de Barcelona a què es comprometin amb el futur de La Rambla i amb el projecte de reforma que actualment es troba aparcat esperant el final del període electoral.

Demanem que, sigui quin sigui el resultat electoral,  es comprometin a treballar plegats, més enllà dels interessos particulars, per portar endavant la reforma de La Rambla i que ho facin amb un calendari clar que respongui a les urgències que fa anys té el passeig.

Així mateix és necessari que aquest compromís compti amb l’aportació pressupostària  necessària per portar a terme el projecte garantint al màxim els terminis i el confort de veïns, visitants i comerciants del passeig.

Finalment, el Consell Assessor de La Rambla i Amics de La Rambla es comprometen a treballar per fer possible aquest consens i donar suport i facilitar totes les iniciatives que tinguin com a objectiu aconseguir que aquesta reforma sigui per fi una realitat.

La Rambla és de tots els barcelonins i únicament amb el compromís de tots podrem aconseguir La Rambla que tots volem.

 El Consell Assessor de La Rambla es va crear l’any 2012 amb la voluntat d’integrar ciutadans compromesos i decidits a aportar la seva experiència i coneixements per aconseguir defensar i promoure el patrimoni material i immaterial de La Rambla.

 El Consell Assessor té caràcter consultiu i col·labora amb l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla per portar a terme els seus objectius. Presidit pels expresidents d’Amics de La Rambla, Enric Pantaleoni  i Joan Oliveras Bagués, el Consell Assessor de La Rambla està format per Salvador Alemany, Vicenç Altaió, Josep Bohigas, la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa (que en aquesta ocasió ha delegat en Joan Colldecarrera), Juli Capella, el director de Turisme de Barcelona, Joan Torrella, Josep Carreras, Enric Crous, Antoni García, Gabriel Jené, Marian Muro, Santi Pagés, Elvira Vázquez i Oriol Villar. En representació d’Amics de La Rambla també assisteixen el president, Fermín Villar, la vicepresidenta primera, Roser Tiana, i el gerent de l’entitat, Xavi Masip.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X