Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Conservatori del Liceu estrena un nou espai: LIVE ROOM CONSERVATORI

16 de febrer de 2023

El  Conservatori del Liceu va inaugurar ahir el nou espai LIVE ROOM CONSERVATORI LICEU. Aquest nou espai disposa d'un office, que serveix com a àrea de descans i reunió de tota la comunitat educativa del centre, i a més és un espai que ofereix moltes possibilitats per a actuacions musicals i esdeveniments, i que acollirà una programació estable combinant estils com la música Clàssica, el Jazz, la Música Moderna o el Flamenc.

Compta també amb una tecnologia multimèdia innovadora per a la creació artística i musical.

L'acte ha estat conduït per la directora del Conservatori, Maria Serrat, acompanyada de Sergi Ferrer Salat, President de la Fundació de Música Ferrer Salat, Gonzalo de Val, cap del departament de Jazz i Música Moderna i de Víctor Estapé, director acadèmic.

La presentació s’ha iniciat amb l’actuació del Quintet de Vent CASIOPEIA i ha clos amb un  sextet d’alumnes del departament de Jazz i Música Moderna.

Maria Serrat en el seu parlament ha destacat “Estar molt orgullosos de poder impulsar el Live Room Conservatori Liceu, que ha estat possible gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat. És un espai molt diferent de convivència i música en viu, i quan tot just acabem els actes de celebració del 185è aniversari del Conservatori, projecta una nova visió pel què fa a la innovació i el compromís amb l’educació i la cultura, per part de la Fundació Conservatori Liceu i la Fundació de Música Ferrer-Salat.

El Live Room s'uneix a l'Auditori Conservatori Liceu, la Sala d'orquestra i la Sala de cambra, conformat els espais de gran qualitat que el Conservatori Liceu posa al servei de la ciutat, contribuint a formar el paisatge cultural de Barcelona i esdevenint un nou recurs per a la difusió de la cultura al cor del barri del Raval.

La jornada va continuar des de les 15.00 h en el nou espai amb una marató de gran varietat d’actuacions musicals amb recitals de Piano, seguit de  formacions de Cambra, grups de Jazz i Música moderna i acabant amb la Liceu Big Band.

Avui, dijous 16 de febrer, a partir de les 20h, es podrà  gaudir de nou de les clàssiques Liceu Jam Session, que en aquesta ocasió estarà protagonitzada pel professor Marc Miralta.

A més de les Jam Sessions que tindran lloc cada dijous, com a novetat, cada dimecres actuarà al Live Room una les grans formacions del Departament de Jazz i Música moderna: Liceu Big Band, Liceu Gran Ensemble, Liceu BLAM Collective i Liceu Jazz Grup. 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X