Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Jamboree, la Sala Tarantos i el Moog tornaran a obrir les seves portes per acollir el Mas i Mas Festival

29 d'abril de 2021

Amb contagotes, però les bones notícies comencen a arribar: El Jamboree, los Tarantos i el Moog han anunciat que tornen a obrir el pròxim 1 d’agost coincidint amb la inauguració del Mas i Mas Festival.

Després de més d’un any de silenci – amb l’oasi que va suposar els concerts que el grup Mas i Mas ens va regalar a la plaça Reial el passat agost per celebrar els eu 60 aniversari -, les tres sales musicals tornen a obrir els seus escenaris a la música en viu.

L’obertura de les sales coincideix amb la tornada del Mas i Mas Festival que també ha anunciat una nova edició a partir del dia 1 d’agost. El festival, que tossudament omple de bona música els estius de la ciutat, començarà el dia 1 d’agost i finalitzarà el 2 de setembre. El Mas i Mas Festival ha anunciat actuacions diàries a la plaça reial i molta més música a les tres sales.

La clausura arribarà la nit del 2 de setembre en un concert coorganitzat amb el Taller de Músics amb Chano Domínguez, Perico Sambeat i Chicuelo que actuaran acompanyats de joves músics del taller i d’altres propostes emergents.

Benvinguts de nou, us hem trobat a faltar!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X