Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El monument de Colom torna a estar obert al públic

13 de juny de 2013

Des del passat dilluns, 10 de juny de 2013, el mirador del monument de Colom torna a ser visitable després de les obres de millora i adequació que s'han portat a terme per millorar la seguretat.

Horaris: Del 1 de març al 31 d'octubre de 8:30 h a 20:30 h
Del 1 de novembre al 29 de febrer de 8:30 h a 19:30
Únicament tanca el 1 de gener i el 25 de desembre

El Mirador, que ofereix unes vistes privilegiades de la ciutat, és practicable en cadira de rodes. Cal accedir per l'entrada de la Rambla i la mobilitat interior es fa amb una cadira especial degut a les peculiaritats interiors. Es recomanable avisar amb antelació de la vostra visita.

El monument a Colom, que es va inaugurar l'1 de juny de 1888, es va construir com a punt culminant de les obres de millora del litoral de la ciutat que es van fer amb motiu de l'Exposició Universal de Barcelona. L'estàtua, que dóna la benvinguda als visitants que arriben a la ciutat per la ronda del Litoral, està situada a sobre d'una columna de ferro i tot el conjunt fa una alçària de 60 metres. El monument, que va impulsar el qui en aquell moment era l'alcalde de la ciutat, Francesc de Paula Rius i Taulet, el va concebre Gaietà Buïgas i l'estàtua, de set metres d'alçària, és obra de l'escultor Rafael Atché.

MONUMENT A COLOM

Pl. Portal de la Pau, 1
Barcelona

Telèfon: 93 302 52 24

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X