Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El monument de Colom tornarà a ser visitable aquest mes de juny

27 de març de 2013

L'estàtua dedicada a Cristòfol Colom tornarà a obrir al públic el proper mes de juny un cop s'implementin les millores tècniques i de seguretat necessàries.

El monument va tancar-se després de l'incident amb l'ascensor que va deixar atrapats a sis turistes a l'interior del monument el passat 1 de maig.

Després d'un estudi exhaustiu, realitzat pel Col·legi de Enginyers de Catalunya, es procedirà al canvi de les politges i del cablejat elèctric i a la millora general d'altres aspectes de d'instal·lació.

L'anàlisi del Col·legi d'Enginyers Industrials també ha avaluat com s'hauria de fer l'evacuació en cas que fos necessària per evitar els problemes que es van produir l'1 de maig i que van allargar aquesta operació durant hores.

Totes aquests obres i millores compten amb un pressupost de 200.000 euros, que assumirà íntegrament Turisme de Barcelona, que és qui explota comercialment aquesta instal·lació.

Un cop realitzades les propostes de millora del monument, l'estàtua de Colom tornarà a ser visitable i més segura que mai.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X