Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El nou Museu de Cera de Barcelona comença a rebre els seus pròxims habitants

17 de novembre de 2020

  • Greta Thunberg i Floquet de Neu són l’avançada de les desenes de nous personatges que ompliran el Museu de Cera quan reobri el pròxim 4 de desembre. 
  • L’espai reobrirà amb un nou concepte que aposta per la tecnologia i un nou espai amb una experiència interactiva que situarà el Museu al mateix nivell que els millors museus de cera del món.

Després de mesos de tancament, el nou Museu de Cera de Barcelona es prepara per rebre als amants de les experiències úniques.

Aquest matí, les figures de Greta Thunberg i de Floquet de Neu han arribat al Passatge de la Banca 7 que en els pròxims dies rebrà a les més de 120 figures que habitaran els 28 espais diferents en la seva reobertura.

Així, el dia 4 de desembre, La Rambla recupera un dels seus principals atractius pel públic familiar després d’una renovació integral amb una inversió de 6 milions d’euros. El nou Museu de Cera de Barcelona preveu la creació de 40 llocs de feina.

A banda d’un nou catàleg de personatges (que inclourà algunes figures històriques del Museu afegint referents de l’actualitat i icones de la música, l’esport, la cuina o la història) el Museu de Cera de Barcelona oferirà una nova experiència apostant per la tecnologia.

El nou Museu de Cera de Barcelona està impulsat per l’empresa Advanced Leisure Services (ALS), gestora de diferents espais culturals, a  la que s’han sumat un grup de socis entre el que es troba Toni Cruz, expresident d’Endemol, com a director creatiu del projecte.

El Museu neix d’un ferm compromís amb la ciutat i amb l’espai del seu voltant i vol ajudar a recuperar La Rambla com a espai d’oci i cultura familiar pels barcelonins a la vegada que esdevé un atractiu per aquells que ens visiten” ha declarat el director del projecte, president d’ALS i vocal de la Junta Directiva d’Amics de La Rambla, Ángel Díaz.

Per la seva banda, Toni Cruz, director creatiu del projecte, ha afirmat que “Volem presentar el Museu de Cera del segle XXI, amb un concepte innovador i modern, amb una aposta per la tecnologia per crear un espai amb experiències interactives i una filosofia selfie-friendly que garanteixi la millor i més memorable experiència per a tots els visitants”.

A partir del 4 de desembre, el nou Museu de Cera us espera!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X