Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El número 9 de RamblaMap ja és al carrer!

25 de febrer de 2016

Donada la gran demanda que ha tingut el primer lliurament del RamblaMap número 9, aquesta setmana s'està portant a terme un segon repartiment de reforç amb la intenció de que Ramblamap arribi a tots els punts de distribució.

El nou Ramblamap presenta un disseny millorat i augmenta la informació d'utilitat sobre La Rambla. Així, a banda d'un llistat amb els edificis i atraccions que es poden visitar a La Rambla (amb horaris i informació sobre preus), incorporem una secció “Art i Cultura a La Rambla” amb informació sobre les exposicions temporals que es poden veure a diferents espais del passeig.

Al llarg dels propers 4 mesos podreu trobar el número 9 de Ramblamap en els punts de distribució habitual. Si vosaltres també voleu distribuir Ramblamap entre els vostres clients, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 933172940 o per correu electrònic a info@amicsdelarambla.cat.

Ramblamap és el mapa comercial i turístic de La Rambla. La seva tirada és de 100.000 exemplars que es distribuiran els mesos d'abril, maig, juny i juliol.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X