Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Port Vell de Barcelona acollirà una Fira de Nadal al final de La Rambla i al costat del mar

5 de novembre de 2019

Del 5 de desembre al 5 de gener, la plaça del Portal de la Pau serà l’escenari de la primera Fira de Nadal del Port Vell. El mercat nadalenc, que se situarà davant del monument a Colom i ocuparà una superfície de 5.000 m2, reunirà una àmplia varietat de parades, una zona gastronòmica i activitats per a grans i petits. A més, durant aquestes dates, el port ciutadà s’omplirà de llum amb un arbre amb il·luminació led de 31 metres, un betlem flotant i un carrusel clàssic.

Les parades, fetes de fusta i decorades amb garlandes a l’estil dels mercats tradicionals, oferiran decoració nadalenca, alimentació, artesania i regals.També s’ha previst una zona gastronòmica i un escenari on es desenvoluparà un complet programa d’entreteniment.

Amb 31 metres d’alçada i il·luminat per complet amb tecnologia led, l’arbre de Nadal serà el més gran vist al nostre país. Conjuntament amb l’avet, la façana de la seu del Port de Barcelona s’il·luminarà cada nit amb un espectacle al ritme de la música. Més de 100.000 llums led composaran la il·luminació nadalenca del Port Vell.

La làmina d’aigua de davant de la Rambla de Mar serà l’espai on s’ubicarà un betlem flotant amb estructura d’alumini i un fil lluminós que es podrà apreciar des de qualsevol perspectiva. Els més petits també podran gaudir amb un carrusel clàssic.

S’estima que al voltant d’un milió i mig de persones visitaran la Fira de Nadal del Port Vell durant el mes que estarà en funcionament. El mercat coincideix amb la celebració del 150 aniversari del Port de Barcelona, que aquest 2019 commemora un segle i mig de l’inici del projecte de port modern. Per celebrar-ho el Port de Barcelona ofereix un ampli programa d’actes dirigit a tota la ciutadania. Els socis d’Amics de La Rambla interessats en participar han comptat amb un descompte del 20%.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X