Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar a Betevé

2 de març de 2017

El president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar, va ser entrevistat ahir a Betevé. A banda d'aparèixer en els diferents programes informatius de Betevé, Fermín Villar va ser entrevistat al programa radiofònic “La tarda de Barcelona” de Betevé 91.0 fm i al programa Bàsics.

Fermín Villar va manifestar el desencís d'Amics de La Rambla amb el calendari d'aplicació del Pla Especial de La Rambla que depèn d'un Concurs Internacional que es va presentar ahir. Així mateix, va manifestar que hi ha aspectes del Pla Especial d'Ordenació de La Rambla que es poden començar a aplicar al marge del Concurs Internacional.

El president d'Amics de La Rambla va denunciar les molèsties que pateixen els veïns degut a l'incivisme agreujat per activitats com la venda de llaunes, la prostitució, l'oferta continua de captadors de clubs cannàbics i locals d'oci de tota la ciutat. Cal millorar la qualitat de vida dels veïns que encara viuen a La Rambla.

Finalment, Villar ha demanat també un cens real dels veïns que hi viuen perquè la xifra de mil residents del darrer cens, no correspon a la realitat.

Aquí teniu el programa Bàsics del dimecres 1 de març. L'entrevista amb Fermín Villar comença al minut 19 (fins el 28:55).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X