Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El projecte Metamorfosis arriba al Bosc de les Fades

29 d'octubre de 2013

Mireia Egea, Júlia Espinosa i Alba Santandreu, estudiants de l'escola superior d'aparadorisme Ártidi, exposen aquests dies al Passatge de la Banca el projecte Metamorfosis. Els arbres del Bosc de les Fades s'han propagat més enllà de les parets del màgic bar, i han aparegut al carrer.

Sota el concepte de la metamorfosi, tal i com exposen les seves creadores, els arbres es tornen cada cop més delicats fins arribar al Museu de Cera, on es converteixen en una multitud d'ocells. A la feina de la Mireia Egea, la Júlia Espinosa i l'Alba Santandreu s'hi sumen també la de Yaiza Rodríguez i la del propi equip del Museu de Cera de Barcelona.

Palets de fusta deconstruits que es converteixen en arbres. Arbres que es difuminen i es transformen en ocells fets amb penjadors. Una escenografia polida, elegant i sofisticada per un dels espais més icònics de la ciutat.

No és la primera vegada que l’escola Ártidi participa amb el Museu de Cera de Barcelona per a fer una escenografia. A finals de 2012, un altre grup d’alumnes va col·laborar en l’escenografia nadalenca de la botiga Passatge del Temps, que va guanyar el primer premi (tant del jurat com del públic) del millor aparador de Ciutat Vella el passat curs.

El Museu de Cera de Barcelona demostra, un cop més, que segueix apostant pels nous creadors i que creu en una visió creativa del món que ens envolta, buscant la originalitat en les seves escenografies, com amb la cafeteria Bosc de les Fades o la botiga Passatge del Temps.

METAMORFOSIS

Des del 25 d'octubre de 2013

EL BOSC DE LES FADES
MUSEU DE CERA DE BARCELONA

Passatge de la Banca, 7
Barcelona 

Telèfon: 93 317 26 49

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X