Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El RCD Espanyol de Barcelona obre la seva botiga oficial a La Rambla

27 de juny de 2019

El RCD Espanyol de Barcelona obrirà demà divendres 28 de juny la RCDE Store La Rambla. La Botiga serà un espai en el qual es vendrà tot el producte oficial del club: tant l'equipació de joc, com la roba tècnica i casual i diferents articles oficials amb segell blanc-i-blau.

Després de la bona acollida que va tenir la Pop Up Store - espai de venda de curta durada - els passats 16, 17 i 18 de maig, el club perico ha apostat per l'obertura definitiva i permanent del local a la mateixa localització: La Rambla, 68.

El nou espai disposa de 120 m2 i estarà obert tots els dies, de dilluns a diumenge, de 11h del matí a 21h del vespre.

L'obertura del local respon a la demanda històrica per part dels socis, aficionats i seguidors pericos d'obrir un espai de venda al públic d'articles oficials del club al centre de Barcelona.

Fins ara, el RCD Espanyol de Barcelona disposava de dues botigues oficials ubicades a l'Àrea Metropolitana de Barcelona: La RCDE Store Stadio, situada al RCDE Stadium a Cornellà de Llobregat, i la RCDE Store Ciutat Esportiva Dani Jarque, situada a Sant Adrià de Besòs.

Amb aquesta acció estratègica, el club segueix impulsant i enfortint la marca per generar visibilitat, acostar el club als seus seguidors i atraure nous aficionats en un dels epicentres turístics més destacats de la ciutat de Barcelona.

Benvinguts a La Rambla, pericos!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X