Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El restaurant Amaya renovarà les seves instal·lacions amb motiu del seu 75é aniversari

3 de febrer de 2016

El 21 de maig el restaurant Amaya complirà 75 anys. I per preparar la celebració i encarar els propers 75 anys amb força, el restaurant tanca les seves portes per renovar mobiliari i espais. Està previst que el restaurant torni a obrir a finals de febrer.

Al llarg del mes de febrer, un equip encapçalat per l'arquitecte Euro Bellesi, s'encarregarà de reformar el local preservant l'essència i la seva llarga història.

La reforma portarà canvis en l'entrada del restaurant, on es recuperarà barra i bar per possibilitar la degustació de la cuina de l'Amaya en format de tapa responent a una demanda del públic. El restaurant també veurà millores en els seus dos menjadors. El canvi d'imatge vindrà acompanyat de la instal·lació de totes les comoditats tecnològiques necessàries per adequar el restaurant a les demandes del públic actual. La "Sala del Hogar" recuperarà la seva xemeneia convertint-se en la millor sala per a reunions d'empreses, presentacions o esdeveniments.

Està previst que les reformes mantinguin tancat l'Amaya fins a la segona quinzena de febrer. Un cop reobri, el local es prepararà per a acollir, el 21 de maig, el seu 75è aniversari. El restaurant de cuina basca més antic de Barcelona es prepara per tornar amb força i continuar molts més anys oferint bona cuina a La Rambla.

RESTAURANT AMAYA

La Rambla, 20-24
08002. Barcelona

Telèfon: 93 302 10 37

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X