Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Restaurant Moka i els Hotels Arc La Rambla i 1898 reben la distinció Biosphere en sostenibilitat del turisme

29 de maig de 2020

El Restaurant Moka, l’Hotel Arc La Rambla i l’Hotel 1898 han obtingut, juntament amb 53 empreses més de la ciutat, la distinció Biosphere, en un acte de reconeixement a la seva adhesió al Compromís amb la Sostenibilitat Turística de la ciutat.

Aquestes empreses es sumen així a Amics de La Rambla i als establiments associats a Amics de La Rambla també distingits amb la distinció Biosphere (Art i Sa, l’Aquàrium de Barcelona, La Cava Universal, el bar Núria ... ) i al Palau Moja que és l’únic establiment de la zona que ha rebut la certificació Biosphere.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere (CSTBB) reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. El procés d’implantació per a l’adhesió al CSTBB es realitza sota el paraigües de la marca Biosphere, atesa la condició de Barcelona de destinació certificada, i per tant, amb capacitat per impulsar el distintiu Compromís (Committed Entity).

En l’escenari post-Covid, la sostenibilitat serà un valor que els viatjants tindran en compte a l’hora de escollir les seves destinacions turístiques. El nostre compromís amb la certificació Biosphere es reforça. Amics de La Rambla segueix amb el convenciment que La Rambla ha de ser un exemple de sostenibilitat turística i per aquest motiu ens posem a disposició de tots els establiments associats per acompanyar-los en el procés de certificació.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X