Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Tablao Flamenco Cordobés celebra el seu 45 aniversari

28 d'abril de 2015

El 27 d'abril el Tablao Flamenco Cordobés va començar a celebrar el seu 45 aniversari amb l'acte de lliurament dels guardons “Mezquita de Plata” al Foyer del Gran Teatre del Liceu.

Els guardons “Mezquita de Plata” volen retre homenatge a homes i dones que han fet molt per l'art i la cultura flamenca. Antonio Fernández “Fosforito”, “La Chana”i Juan de Dios Ramírez Heredia van ser les persones guardonades. El Tablao Flamenco Cordobés també va voler distingir a dues institucions que han fet molt pel flamenc a casa nostra: l'Institut del Teatre i el Taller de Músics.

L'acte va acabar amb l'actuació del cantaor Duquende acompanyat per la guitarra de Tuto.

El lliurament d'aquests guardons és el primer d'una sèrie d'actes que serviran per celebrar el 45 aniversari del Tablao Flamenco Cordobes sota el títol genèric de “L'Art per entendren's”.

El proper acte previst és l'estrena al Palau de la Música, el proper 30 d'abril, de l'espectacle “Vivir Flamenco”.

“Vivir Flamenco” és un espectacle de gran format que compta amb la participació de Belén Lopez, Amador Rojas, Karime Amaya, Jesus Carmona y El Yiyo al ball, la Tana, Morenito de Ilora, Juan Manzano “Coco”, Manuel Tañé i Antonio “El Bocaillo” al cante i amb les guitarres de Tuto i dels germans Cerreduela (David i Israel).

Des d'Amics de La Rambla volem felicitar al Tablao Flamenco Cordobés per aquest aniversari tant especial!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X