Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Tast a La Rambla tanca amb èxit la seva sisena edició

11 de juny de 2019

El Tast a La Rambla va finalitzar, el dilluns 10 de juny, la seva sisena edició amb un gran èxit de públic. Enguany s’ha assolit la xifra de 670.000 persones que han visitat la fira -un 71% local-, on s’han servit més de 190.000 degustacions (tapes, cerveses, refrescs i vi). 

Els organitzadors de Tast a La Rambla, Fermín Villar, president d’Amics de La Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, van destacar que “s’ha aconseguit l’objectiu d’afluència de públic local i s’ha incrementat el nombre de consumicions respecte l’anterior edició". 

La tapa més venuda va ser els "tacos de tàrtar de tonyina vermella amb guacamole i maionesa de chipotle" de Telefèric, seguida dels "cavatelli alla norcina amb tòfona d’estiu" del restaurant Cecconi’s  i del "Mojito" de Pastisseria Canal.

El Tast més sostenible

Tast a La Rambla ha comptat novament amb alumnes del CETT, que han col·laborat tant a la cuina com en el servei d’algunes àrees, així com amb personal de l’equip del Casal dels Infants del Raval, que ha rebut 5.000 euros de CaixaBank. Aquest donatiu permetrà al Casal dels Infants sumar esforços i lluitar contra la desigualtat gràcies a la tasca educativa i comunitària que desenvolupa al barri del Raval.  

Al llarg dels cinc dies del Tast a La Rabla s’han dut a terme altres accions de caràcter sostenible com l’ús tant de vasos com de vaixella biodegradable i compostable, o la col·laboració amb el projecte Remenja’mmm -iniciativa que té com a objectiu evitar el malbaratament dels aliments en el sector de la restauració-. En aquesta edició han resultat guanyadors del Premi Remenja’mmm 2019 el restaurant Esbiosfera de Cardedeu, Sopa de Barcelona i en tercera posició Contrast de Sabadell.

A més, sota de la terrassa de l’Arts Santa Mònica s’ha instal·lat una zona especial per a les famílies amb l’exposició “Som gent de profit”, una campanya de l’Agència de Residus de Catalunya per a conscienciar sobre el malbaratament alimentari també als més petits. “Som gent de profit” ha aprofitat el Tast a la Rambla per a divertir també amb “La Nevera de Profit”, un espectacle per a tots els públics que inclou màgia, humor i conscienciació.

Alguns estands han ofert degustacions vegetarianes i/o veganes d’acord amb les tendències actuals.

Des d’Amics de La Rambla volem agrair a tots els participants i a tots els patrocinadors i col·laboradors que hagin fet possible aquest esdeveniment que omple La Rambla amb la millor gastronomia de Barcelona. També volem agrair a tots els que us heu animat a gaudir del Tast a La Rambla.

Comencem a treballar per la setena edició i esperem tornar a comptar amb tots vosaltres.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X