Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Tast a La Rambla tanca la setena edició omplint La Rambla de barcelonins

4 d'octubre de 2021

 El públic assistent prové majoritàriament de la ciutat de Barcelona (63%), seguit per visitants estrangers (22%), els de la província de Barcelona (6%) i la resta d’altres indrets de Catalunya o de l’Estat

 La tapa més venuda ha estat el brioix de tàrtar de salmó marinat amb ratlladura de llima, maionesa de siracha i avellanes encaramel·lades del restaurant Telefèric

Tast a La Rambla ha finalitzat aquest diumenge la seva setena edició amb gran èxit de públic, especialment barcelonins que s’han apropat durant els quatre dies de l’esdeveniment per a gaudir de l’oferta de 26 restaurants i pastisseries de la ciutat. Enguany s’ha assolit la xifra de de 95.000 persones que han visitat la fira (respectant l’aforament màxim permès de 2.000 persones dins del perímetre), on s’han servit 140.000 degustacions, en un horari de 12h a 22h dijous i diumenge, i de 12h a 00h divendres i dissabte. El públic ha estat majoritàriament local, amb un 63% de barcelonins, un 22% de turistes internacionals, un 6% de la província de Barcelona i la resta d’altres punts de Catalunya o de l’Estat.

Aquest diumenge, a les cinc de la tarda, s’ha realitzat un recompte de les tapes més venudes i en primera posició ha quedat el "brioix de tàrtar de salmó marinat amb ratlladura de llima, maionesa de siracha i avellanes encaramel·lades" del restaurant Telefèric, seguit del "mollete de picanya de vedella madurada amb chimichurri de herbes del Mediterrani" de Pepa Tomate i del "risotto de bolets silvestres i tòfona negra" de Cecconi’s.

L’organització del Tast a la Rambla, Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, ha destacat que amb aquesta cita gastronòmica anual “se superen les expectatives previstes d’assistència i resposta ciutadana en temps de pandèmia".

Els tallers i ponències de l’Aula de Tast han estat unes de les activitats amb més èxit d’aquesta edició, amb una alta assistència de públic, així com també les relacionades amb el Territori Convidat, Saborea Lanzarote.

Principals xifres de Tast a La Rambla 2021

-Visitants: més de 95.000 persones.

-260 metres lineals de servei al client i 4.500 metres quadrats d’Espai Tast a La Rambla.

-Material: 126.000 unitats de vaixella compostable, 100% biodegradable. 

-Treballadors: 200 persones.

Des d’Amics de La Rambla volem agrair a grup gsr, els nostres companys de viatge en aquest exitós projecte, la seva professionalitat i la seva entrega. Volem agrair als més de 200 treballadors la seva feina en condicions especialment desfavorables. I, entre tots aquests treballadors, volem agrair especialment, la feina dels alumnes del Casal dels Infants i del CETT. També volem agrair als restaurants participants i al seu personal, l’esforç que han fet aquests dies per participar en el Tast i descobrir-nos el millor de les seves cuines.

El Tast a La Rambla no seria possible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i, especialment, del Districte de Ciutat Vella. Volem agrair a totes les tècniques i tècnics del Districte i de la ciutat l’esforç extra que han  fet per fer possible aquesta edició del Tast. També és necessària la implicació de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. A tots ells, moltes gràcies.

Aquest any hem comptat amb el Cabildo de Lanzarote com a territori convidat. Muchas gracias por descubrirnos vuestra isla y vuestros productos. Compartir con vosotros un proyecto tan importante para nosotros como el Tast a La Rambla, ha sido un verdadero placer.

Finalment volem agrair l’imprescindible patrocini de Estrella Damm, el nostre patrocinador principal. Moltes gràcies també a Coca-Cola, Royal Bliss, Hostelgrup, Makro, El Periodico, Cinzano, Aperol Spritz, Juve & Camps, Freixenet, S. Pellegrino, Josper, L’or, ICC i Klimer.

Moltes gràcies a la Comandància Naval de Barcelona per la seva generositat i totes les facilitats que ens han donat per poder fer el Tast a La Rambla. I no volem deixar de donar les gràcies a la Fira de Nova Artesania, als quiosquers de La Rambla, a les estàtues humanes, als negocis i als veïns i treballadors de La Rambla, la seva paciència i comprensió aquests dies.

I també a tots vosaltres, us volem donar les gràcies, per tornar a La Rambla i deixar-vos temptar per l’oferta gastronòmica del Tast a La Rambla.

Tornem aviat amb la vuitena edició del Tast a La Rambla. Us esperem a tots!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X