Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Enrique Tomás obrirà a la Rambla un gran centre de divulgació del pernil

18 de juliol de 2013

El pernil ibèric és un dels productes estrella de la nostra gastronomia i, des d'ara, un dels atractius de la Rambla gràcies al centre de divulgació del pernil que Enrique Tomás obrirà al nostre passeig. L'establiment ocuparà 2.140 metres quadrats al número 88 de la Rambla, al costat de Loteria Valdés i just enfront del Mercat de la Boqueria.

El projecte, que ha comptat amb el recolzament d'Amics de la Rambla i el beneplàcit de l'Ajuntament de Barcelona, és una iniciativa de l'empresari del món del pernil Enrique Tomás i està previst que obri les seves portes el mes de novembre. La seva empresa compta amb més de cinquanta botigues repartides per tota Catalunya.

En el nou establiment d'Enrique Tomás a la Rambla el visitant podrà fer un recorregut audiovisual que li permetrà conèixer el procés d'elaboració del pernil. Finalment, podrà tastar i conèixer les diferents denominacions d'origen del ibèric, interpretar els sabors, maridar-lo amb begudes, aprendre a tallar i descobrir com afecta el tall al sabor i descobrir trucs per poder distingir el bon pernil. Una experiència gastronòmica pionera que ens ajudarà a conèixer millor un dels productes estrella de la gastronomia mundial.

El producte estrella de l'establiment també es podrà degustar i comprar. L'àrea destinada a la venda de pernil serà, però, la més reduïda de aquest centre d'interpretació del pernil.

Des d'Amics de la Rambla volem donar la benvinguda a aquest nou espai que, dirigit per igual a barcelonins i visitants, afegeix un atractiu més als molts que té el passeig.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X