Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Entrades per a la inauguració del San Miguel Mas i Mas Festival

31 de juliol de 2018

Avui, dimarts 31 a les 21 h, s’inaugura el San Miguel Mas i Mas Festival amb un concert de Lucky Chops al Teatre Coliseum

Mas i Mas (Jamboree, Los Tarantos, Moog) posa invitacions dobles a la vostra disposició.
Si voleu anar, reserveu les vostres entrades al 933172940 abans de les 12 h.
Hi ha un número limitat d’entrades, les reservem per ordre de petició.

Components

Daro Behroozi saxo tenor, Joshua Gawel trompeta, Joshua Holcomb trombó, Harry Phillips sousàfon, Eric Trudel saxo, Attis Clopton bateria.

Descripció

S’han convertit en un fenomen viral, en la brass band del moment. Els vídeos de Lucky Chops a la xarxa ja acumulen milions de visites i no deixen de créixer. De fet, en només un parell d’anys han desbancat grups mítics com The Soul Rebels i Dirty Dozen Brass Band en termes de popularitat i les seves actuacions arreu del planeta pengen, orgulloses, el cartell de sold out. La clau de l’èxit d’aquest grup novaiorquès no és altra que una energia desbordant i un esperit jove, altament atrevit a l’hora d’abordar covers de grans clàssics del pop, el soul i el funk de tots els temps: des de “Hello” d’Adele, “Funkytown” de Lipps Inc., “I feel good” de James Brown, o “Bad Romance” de Lady Gaga. Totes elles sonen, renovades, amb la brillant sonoritat dels metalls i un ritme encomanadís, i aviat veuran la llum en el seu nou LP. No se’ns ocorre cap millor manera de donar el tret de sortida a la 16ª edició del San Miguel Mas i Mas Festival: amb una veritable festa, un espectacle explosiu que farà aixecar el públic de la cadira.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X