Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Escota, un càtering socialment responsable

6 de juny de 2013

El Projecte Norai és un projecte de responsabilitat social engegat pel Museu Marítim de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Surt, Impulsem i la Fundació Tot Raval. Norai és un projecte social d'inserció que ofereix una nova oportunitat, mitjançant la formació i la cultura marítima, a persones amb risc d'exclusió. La part més visible del projecte és la gestió del restaurant del Museu, el Norai. També van ser els encarregats del càtering ofert en el darrer Sopar de Ramblistes d'Honor organitzat per l'Associació d'Amics de la Rambla amb motiu de les Festes del Roser.

Ara, el Projecte Norai amplia el seus horitzons. El passat 28 de maig, el Museu Marítim de Barcelona va presentar Escota, un servei de càtering socialment responsable nascut dins del Projecte Norai. Escota ofereix a les persones amb risc d'exclusió formades dins del projecte, seguir treballant i seguir formant-se en el món de l'hosteleria i la restauració.

Escota és una iniciativa sorgida de la unió de les entitats que van crear el projecte Norai (MMB, Fundació Surt, Impulsem SCCL i Fundació Tot Raval) i de l’empresa de càtering Paradís. Tant Norai com la seva nova branca Escota impliquen diferents agents socials i culturals del barri del Raval que treballen des de la proximitat amb un mateix objectiu: facilitar l’accés al món laboral aquelles persones amb més dificultats per fer-ho.

Podeu demanar més informació o contractar Escota trucant al 930025255

ESCOTA

escota@paradis.es
Telèfon: 93 002 52 55

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X