Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Esmorzars Eleccions Cambra: Enric Crous

12 de març de 2019

El candidat a la presidència de la Cambra de Barcelona Enric Crous, ha presentat aquest matí al Café de l’Òpera la candidatura “Enric Crous & Jose María Torres” a la Junta i als socis d’Amics de La Rambla.

La presentació ha comptat amb la participació del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, i del president de Barcelona Oberta i de Pelai Centre, Gabriel Jené, també membres de la candidatura.

Enric Crous ha fet una crida a la participació destacant la importància d’aquestes eleccions i ha presentat la seva candidatura com una oportunitat per la renovació de la institució i per millorar el servei a les empreses. Crous aposta “per una Cambra de Barcelona oberta, integradora, innovadora i transformadora. Amb una nova governança que sumi transversalitat, experiència i renovació.”

Les eleccions a la cambra són del 2 al 8 de març, en aquest enllaç, podeu demanar més informació sobre el procés electoral i sobre la candidatura Enric Crous & Jose María Torres.

Enric Crous és soci d’Amics de La Rambla, membre del Consell Assessor de La Rambla i va ser Vicepresident Quart de l’any 2012 al 2016.

 

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X