Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Èxit de públic al “Tast a La Rambla”

15 de juny de 2015

La segona edició del Tast a La Rambla va tancar ahir la seva segona edició amb un gran éxit de públic, en especial de barcelonins, que al llarg dels quatre dies de l'esdeveniment, s'han apropat a La Rambla Santa Mònica per a gaudir de la millor gastronomia de la ciutat.

Enguany s'ha superat la xifra de 550.000 persones que han visitat la fira i s'han despatxat més de 100.000 consumicions. El públic, que ha gaudit de La Rambla més que mai, ha estat majoritàriament local (segons les enquestes fetes a les taquilles, el 65% dels visitants eren barcelonis). L’organització del Tast a la Rambla, Joan Oliveras Bagués, president d’Amics de la Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, han destacat que amb aquesta cita gastronòmica anual “es compleix l’objectiu d’apropar La Rambla i la cuina de qualitat als barcelonins”.

El Tast a La Rambla en xifres

550.000 persones ramblejant
Més de 100.000 consumicions
2.800 assistències als tallers de l'aula gastronòmica a l'Arts Santa Mònica
340 treballadors (entre ells 58 alumnes i 7 professors del CETT i 14 alumnes del Casal dels Infants)
150 metres lineals de mostra gastronòmica
40 plaques d'inducció
35 planxes
60 fregidores

Amics de La Rambla vol agrair als patrocinadors, a tots els restaurants participants i a tothom que a vingut a gaudir d'aquesta segona edició del Tast a La Rambla la seva participació. També volem fer un agraïment molt especial a gsr grup, el nostre company de viatge en aquest projecte.

Fins l'any vinent!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X