Èxit de públic al “Tast a La Rambla”
15 de juny de 2015
La segona edició del Tast a La Rambla va tancar ahir la seva segona edició amb un gran éxit de públic, en especial de barcelonins, que al llarg dels quatre dies de l'esdeveniment, s'han apropat a La Rambla Santa Mònica per a gaudir de la millor gastronomia de la ciutat.
Enguany s'ha superat la xifra de 550.000 persones que han visitat la fira i s'han despatxat més de 100.000 consumicions. El públic, que ha gaudit de La Rambla més que mai, ha estat majoritàriament local (segons les enquestes fetes a les taquilles, el 65% dels visitants eren barcelonis). L’organització del Tast a la Rambla, Joan Oliveras Bagués, president d’Amics de la Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, han destacat que amb aquesta cita gastronòmica anual “es compleix l’objectiu d’apropar La Rambla i la cuina de qualitat als barcelonins”.
El Tast a La Rambla en xifres
550.000 persones ramblejant
Més de 100.000 consumicions
2.800 assistències als tallers de l'aula gastronòmica a l'Arts Santa Mònica
340 treballadors (entre ells 58 alumnes i 7 professors del CETT i 14 alumnes del Casal dels Infants)
150 metres lineals de mostra gastronòmica
40 plaques d'inducció
35 planxes
60 fregidores
Amics de La Rambla vol agrair als patrocinadors, a tots els restaurants participants i a tothom que a vingut a gaudir d'aquesta segona edició del Tast a La Rambla la seva participació. També volem fer un agraïment molt especial a gsr grup, el nostre company de viatge en aquest projecte.
Fins l'any vinent!