Fermín Villar, Roser Torras y Gala Pin presenten la quarta edició del "Tast a La Rambla"
30 de maig de 2017
Avui dimarts, 30 de maig, s’ha presentat a l’Opera Samfaina la quarta edició de “Tast a La Rambla” -4ª Setmana de Gastronomia de Barcelona-, un gran festival culinari de caràcter anual organitzat per Amics de La Rambla amb la col·laboració del Grup GSR, que compta amb el recolzament del Districte de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona, la marca cervesera Estrella Damm, amb el patrocini de diverses marques com Freixenet, Segura Viudas, Coca-Cola, Cinzano, Aperol Spritz, El Periódico, el Club del Gourmet el Corte Inglés i Hostelgrup, entre d'altres, i amb la col·laboració de 20 persones del Casal dels Infants del Raval i 45 alumnes del CETT.
La roda de premsa ha comptat amb l’assistència de la regidora del Districte de Ciutat Vella, Gala Pin, dels organitzadors de l’esdeveniment, Fermín Villar, president d’Amics de La Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, i de xefs de restaurants, bars i pastisseries que participen a la fira, com Albert Raurich (dos pebrots), Christian Escribà (Escribà), Oriol Balaguer (Oriol Balaguer BARCELONA) i Nandu Jubany (Petit Comitè), entre d’altres.
Després de la presentació, diversos establiments, com Amaya (caneló trufat de l’àvia Nicolassa), Arume (xelets, crema de blat de moro i ximixurri d’algues), Bar Ri (ensalada russa), Escribà (gofre de te matcha amb espuma de crema catalana), Fonda España (bunyol cremós de bacallà i guisat de peus de porc), La Cuina del Moja (crema de fruita amb trio de topings), i Opera Samfaina (steak tartar, poêle de carn de porc de Vic), que participaran al Tast a La Rambla d’enguany, han servit un aperitiu a base de les tapes que també se serviran els propers 8, 9, 10 i 11 de juny; quatre dies en què 50 dels millors bars, pastisseries i restaurants de la ciutat de Barcelona oferiran, al bell mig de la Rambla de Santa Mònica, una mostra de la seva cuina.
Enguany la proposta de degustació es divideix en quatre àrees: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platillos i Cuina Tradicional, que es completaran amb una secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors. I s’hi introdueixen novetats com el Taller Tast Arts Santa Mònica, l’Escenari Gastronòmic by Estrella Damm, un espai per a Buenos Aires –ciutat convidada- i la possibilitat d’adquirir en avançat tiquets exclusivament a Atrápalo amb un incentiu promocional.