Fes tu també el Top 5 d plats del Tast a La Rambla
13 de juny de 2015
Volem animar-vos a que ens feu arribar una llista amb els cinc millors plats, segons el vostre criteri, del “Tast a La Rambla”.
Els primers en fer-ho han sigut els “Casacas Rojas” que ahir van prendre – no tant pacíficament- el Tast a La Rambla. Els membres de la coneguda penya gastronòmica es van proposar tastar tots els plats de la mostra i escollir els cinc millors.
Després d’hores de bona gastronomia, soroll – portaven un trabucaire – i bon humor, van fer pública la seva llista dels cinc millors plats del Tast a la Rambla i van entregar una “Casaca roja” com a premi al restaurant guanyador.
En el cinquè lloc van escollir el “Bun de porc ibèric a la cantonesa” del Dos Palillos. A continuació va quedar classificada la “Papada de porc amb orellanes, miso i mostassa” del Mano Rota.El tercer de la llista va ser el plat de l’Espai Kru, “Shima Ají amb Aguachile i mole d’alvocat”. El segon va ser el restaurant Gaig i els seus “Calamarsons de xarxa amb ceba i cigrons”. El guanyador d’aquest particular top 5 va ser el “Rovell d’ou cruixent amb gelatina de bolets” del Disfrutar.
Si us animeu a fer la vostra llista, teniu temps fins diumenge a les 22 h per tastar tots aquest plats:
Cuines d’Autor
-BistrEau / Croqueta de tinta.
-Disfrutar / Gelatina de bolets amb el rovell d’ou cruixent.
-Espai Kru / Shima Ají amb Aguachile i mole d’alvocat.
-Restaurant Sergi de Meià / Entrepà de pollastre de pagès a la catalana.
-Hisop / Llet a la brasa amb albercocs i fusta de pomer.
-Manairó / Sardina fumada amb trinxat de bledes i pell de porc.
-Nectari / Clotxa de galta amb el seu suc.
-Via Veneto / “Taco” de melós de vedella de Girona amb mini amanida de temporada.
-Paco Pérez by Arturo Sánchez / Arròs de pernil ibèric Arturo Sánchez.
-Restaurant El Informal / Coca de tàrtar de vedella amb tòfona d'estiu i parmesà.
-Restaurant Loidi / Ravioli cremós de ceps amb salsa de foie i encenalls de pernil ibèric.
-PORK, boig per tu! / Entremollet Pork Cal Rovira al forn de llenya amb la nostra salsa barbacoa.
-Poncelet Cheese bar / Tomàquets en almívar oriental, formatge serrat, pa de coca i romesco.
-Nectari / Clotxa de galta amb el seu suc.
-Via Veneto / “Taco” de melós de vedella de Girona amb mini amanida de temporada.
-Paco Pérez by Arturo Sánchez / Arròs de pernil ibèric Arturo Sánchez.
-Restaurant El Informal / Coca de tàrtar de vedella amb tòfona d'estiu i parmesà.
-Restaurant Loidi / Ravioli cremós de ceps amb salsa de foie i encenalls de pernil ibèric.
-PORK, boig per tu! / Entremollet Pork Cal Rovira al forn de llenya amb la nostra salsa barbacoa.
-Poncelet Cheese bar / Tomàquets en almívar oriental, formatge serrat, pa de coca i romesco.
Cuines Tradicionals
-Amaya / Mongetes de Tolosa estofades a un cruixent de xoriço i cansalada.
-Basílico Gastrobar / Makdunguilla 100% de vedella, salsa de fricandó amb moixernons en pa negre i ceba crispy.
-Bodega Sepúlveda / Coca d'algues i tonyina picant.
-Restaurant Gaig / Calamarsons de xarxa amb ceba i cigrons.
-Paella bar Boqueria / Mollete de calamars.
-Fonda España / Caneló de pollastre de pagès amb crema d’ou de reig.
-Casa Guinart / Biquini trufat.
-Petit Comitè / Arròs negre de calamars amb all i oli.
-Cent Onze / Mini hamburguesa de sípia i vedella, melmelada de ceba, formatge manxec i pa de llavors.
-La Cuina del DO / Arròs melós de sípia, salsitxes i espinacs.
Tapes i “platillos”
-La Plassohla / Entrepà de xai a la brasa i tzatziki.
-Ca la Nuri / Arròs amb secret ibèric i llagostí.
-Xarcuteria Casa Pepe / Ou de calaf, favetes de La Catedral i pernil.
-El Filete Ruso / Hamburguesa de vedella eco, carbonara d’ibèric i tòfona, formatge i germinats.
-Mont Bar / Croqueta de pernil de gla.
-Tapas 24 / Patates braves de Barcelona.
-Butikfarra / Botifarra Duroc amb cansalada, bolets i ceba cruixent.
-Bar Bas / "Hot dog" català.
-Bar del Pla / Garrí en "taco".
-Mano Rota / Papada de porc amb orellanes, miso i mostassa.
Pastisseries - Dolç “on the go”
-Escribà / L'illa & Green Day.
-Oriol Balaguer / Obsession.
-Bubó / Pinyacolada!
-Pastisseria Canal / Lemon Pie.
-Pastisseria Ochiai / Mochiai.
-Baixas / Summer Time.
Cuines del Món
-Café Emma / Tàrtar de bou al ganivet, mostassa d'herbes amb patates fregides.
-Ceviche 103 / Duet de tiraditos.
-Dos Palillos / Bun de porc ibèric a la cantonesa.
-Pizzeria Fabian / Pizza de primavera.
-Kao Dimsum / Jiao Zi.
-Indochine / Llagostins macerats amb llimona i acaba amb llima.
-Tanta / Ceviche mixt.
-Oaxaca Cuina Mexicana / Taco de Cochinita Pibil.
Totes aquestes tapes es poden adquirir a un preu de 4,5 euros per cada tapa, o bé amb una fórmula de 4 tapes a 16 euros