Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa del Roser 2015

27 de juliol de 2015

Aquest any, Amics de La Rambla, ha volgut que les flors tinguin el màxim protagonisme en la Festa del Roser amb la intenció de tornar a posicionar la Rambla de les Flors i les seves floristes en l'imaginari de tots els barcelonins.

Enguany volem donar un pas endavant; volem que La Rambla es converteixi, del 3 al 7 d'octubre de 2015, en un passeig ple de flors i amb aquest objectiu tornarem a fer l'acció floral “Una flor un desig” (per tercer any i amb la intenció de repetir l'èxit popular que ha tingut els darrers anys) i decorarem amb flors les façanes dels edificis més emblemàtics del passeig.

Hem pensat que els establiments associats a Amics de La Rambla també poden participar en l'esdeveniment decorant el vostre aparador, façana o interior del local amb flors entre el 3 i el 7 d'octubre de 2015. Els establiments decorats apareixeran en el mapa que distribuirem perquè tothom pugui descobrir tots els espais on les flors tindran protagonisme.

Si voleu més informació o si esteu interessats en participar, truqueu-nos al 933172940 o escriviu a info@amicsdelarambla.cat.

La nova Festa del Roser atraurà a barcelonins i visitants que vindran a La Rambla i la veuran amb uns nous ulls, gaudint del passeig i de tot el que ofereix.

Estem convençuts de que aquest projecte és molt positiu per La Rambla i per aquest motiu volem animar-vos a participar.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X