Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa del Roser 2015. Fes-te La Rambla!

25 de setembre de 2015

La Festa del Roser, que Amics de La Rambla organitza ininterrompudament des de l'any 1962, és la celebració anual amb la que volem convidar a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla. Són dies en què la cultura, el lleure i els actes populars, sempre presents a La Rambla, conviden a tothom a ocupar l'espai públic i a viure intensament de l'eix central de Barcelona.

ROSER 2015. FES-TE LA RAMBLA
Del 3 al 7 d'octubre

Aquest any celebrem la 53 edició de les Festes del Roser. Amics de La Rambla organitza aquestes festes recollint la tradició i afegint noves propostes. Enguany hem volgut que les flors prenguin el protagonisme de la Festa i molts dels actes estan relacionats amb la tradició de les flors a La Rambla.

Flors, cultura, tradició i participació amb la intenció d'apropar La Rambla als barcelonins convidant-los a redescobrir-la i a gaudir-la més que mai.

Si voleu veure que podeu fer i descobrir a La Rambla, trobareu més informació en aquest enllaç: http://www.amicsdelarambla.cat/cat_festes_roser_2015.html.

El nostre president, Joan Oliveras Bagués, vol convidar-vos a gaudir de La Rambla:

Encetem una nova edició de la Festa del Roser de La Rambla. Ho fem en un marc sensiblement diferent en molts sentits. En certa mesura, aquesta festa no tornarà a ser com fins ara. A ningú se li escapa que des d’un punt de vista de conjuntura política i social, el moment d’aquesta festa el marca la transcendència de les decisions que individualment com a ciutadans i col·lectivament, hem pres i prendrem. Òbviament aquesta consciència de capacitat i coratge per prendre decisions tan fonamentals, també ens fa més lliures.

La Rambla però, viu a més, altres canvis des de l’obstinada vocació de transformar-se per a afrontar amb eines noves i més garanties, el seu futur com a passeig central del cor de Barcelona. Eines que han de permetre dibuixar un paisatge més sostenible des del punt de vista urbanístic, d’activitat econòmica i social. Un paisatge en el qual la Rambla potenciï les singularitats que la doten d’un caràcter únic en una ciutat que ha guanyat un lloc propi en el concert de les grans ciutats del món.

És en aquest aspecte de les singularitats, que la fesomia de La Rambla ha anat lligada estretament del segle XIX fins avui, a la presència de les flors. I és en aquest aspecte també, que Amics de La Rambla presenta aquest any una nova festa amb un nou sentit.

Volem que la Festa del Roser, esdevingui la festa de la flor. Volem una “Rambla en Flor”.

Així doncs, us convidem a participar d’una nova Rambla , engalanada i perfumada, que cada tardor vestirà de flors les seves façanes en un acte d’homenatge a la seva pròpia història i a la creativitat.

Fem un primer pas d’inici d’aquest trajecte engrescador, des de la seguretat de què el següent pas serà més important, més dens. Convençuts com estem que la fascinació de l’art de la flor retornarà a La Rambla la il·lusió de mostrar-se amb els seus millors colors.

Bona festa!

Joan Oliveras Bagués
President d'Amics de La Rambla

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X