Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festes del Roser 2010

8 d'octubre de 2010

La Rambla ha viscut aquests dies la seva Festa Major amb una srie dactes populars organitzats per lAssociaci dAmics de La Rambla. Castells, gegants, capgrossos i msica han convertit per un dies La Rambla en un espai on la festa sha barrejat amb el civisme i les ganes de gaudir del carrer.

La Festa Major de la Rambla va arrancar divendres 1 doctubre amb el preg que Federico Mayor Zaragoza ens va regalar. Un preg que servia de tret de sortida per un seguit dactivitats on la tradici es trobava amb noves activitats que shan incorporat al programa de festes.

Entre les tradicions no podia faltar la cercavila amb els gegants de la Plaa Nova, el Cucut i els capgrossos de La Rambla (el venedor de diaris, la florista, la venedora de la Boqueria i el ocellaire). Tamb han estat fidels a la seva cita la xocolatada organitzada pel Caf de lpera, la ofrena floral a la Mare de Du del Roser o el sopar de Ramblistes dHonor en el que aquest any van distingits amb el guard Federico Mayor Zaragoza, Jamboree i M. Dolors lvarez.

Entre les activitats noves hi ha que destacar lxit de la primera actuaci dels Castellers de Barcelona a La Rambla i el concert que ens va oferir el Jamboree per celebrar el seu 50e aniversari. The Jamboree Gospel Singers van fer tremolar la Plaa Reial amb el seu gospel contemporani.

La actuaci de la Gurdia Urbana muntada que ens va oferir un concert de msica popular i una impactant exhibici de doma de cavalls al Pla de lOs, va convertir-se en un dels actes ms seguits de la festa.

El mtode Grnholm al Poliorama i la Fira Nova dArtesania han completat el programa de festes denguany.

Han estat uns dies de festa pels que vivim i treballem a La Rambla i per tots aquells que son molts que ens visiten. La Rambla ha esdevingut, un cop ms, un punt de trobada, un espai compartit per viure les Festes del Roser amb intensitat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X