Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Flors de La Rambla per a tothom!

24 de febrer de 2022

Amics de La Rambla, el Gremi de Floristes de Catalunya i Impulsem han posat en marxa el projecte “Les flors, a La Rambla” que té com a objectiu la defensa i promoció de la tradició de venda de flors a La Rambla.

Actualment, el projecte, que compta amb el finançament de Barcelona Activa, està portant a terme una formació en l’ofici de florista.

L’alumnat del grup de formació “Les flors, a La Rambla”, sota la direcció de la florista Rosa Valls, està portant a terme un seguit d’accions que aprofiten els coneixements adquirits i la feina que fan en el curset, per portar les flors de La Rambla a diferents espais i esdeveniments del barri.

Flors per a la gent gran del barri

Així, els alumnes van preparar braçalets, solapes i centres per a la gent gran del Centre de dia Mil·lenari. Aquesta acció es va emmarcar en l’inici d’un voluntariat que vincula a alumnes d’Impulsem, formades com a auxiliar de la llar (del programa Claus de Llar) amb persones grans del centre Mil·lenari.

El dia 18 de febrer, les voluntàries van sortir a passejar amb la gent gran i es van apropar a Impulsem a on van rebre les feines florals que les alumnes del projecte “Les flors, a La Rambla” havien preparat per a elles. Els braçalets i les solapes se’ls van endur posats i els centres aniran a les taules del centre Mil·lenari.

Flors també per Carnaval

L’alumnat del curs “Les flors, a La Rambla” també han preparat quatre espectaculars rams de flors que avui entregaran als capgrossos de La Rambla quan el rei i la reina del Carnestoltes arribin al Palau de la Virreina després de pujar per La Rambla.

El curs continua i la intenció es continuar interactuant amb les celebracions i amb les entitats del barri i de la ciutat per fer que les flors de La Rambla arribin a tothom!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X