Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Francisco Ibañez, John Hoffman, la Fundació Tot Raval i “Las Golondrinas” són els Ramblistes d'Honor 2016

4 d'octubre de 2016

Ja tenim els Ramblistes d'Honor 2016. El jurat dels guardons de Ramblista d'Honor, reunit el 20 de setembre al Philippines Club, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, va decidir atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a:

John Hoffman. Per la seva aposta per Barcelona al convertir-la en la seu del Mobile World Congress.

Francisco Ibáñez. Per que la seva creativitat i els seus entranyables personatges formen part de les lectures de generacions de barcelonins.

Fundació Tot Raval. Per la seva feina en favor del barri del Raval i el seu esforç per aconseguir la millora de la qualitat de vida dels seus veïns.

Las Golondrinas. Per la seva llarga relació amb la ciutat i amb la seva gent, relació que l'ha convertit en un dels elements tradicionals de la ciutat i en el primer contacte amb el mar per a molts barcelonins.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el dia 19 d'octubre a les 18 h al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Com l'aforament és limitat, cal reservar al 933172940.

El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Sergi Dòria, Ferran Espada, Sigfrid Gras, Núria Llorach, Xavier Marcé, Joan Oliveras, Enric Pujadas, Àlex Salmon, Enric Sierra, Roser Tiana, Esther Vera, Sergi Vicente i el president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar.

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1962, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla. Fa uns anys Amics de La Rambla va reorientar el seu objectiu per tal de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Aquests guardons volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement que la societat civil barcelonina atorga.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X