Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Gregal 2017. Programa Operatiu Estacional de Seguretat

19 de juny de 2017

Amb larribada de lestiu i com cada any, la Policia Generalitat Mossos dEsquadra ha activat el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2017.

Enguany est activat el nivell 4 dalerta per amenaa terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest perode conviuran amb lincrement dels recursos policials que es destinen a la prevenci de lactivitat terrorista, amb lobjectiu de garantir al mxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.

A la primera fase, del 19/06/2017 al 30/06/2017, es realitzar la presentaci del programa mitjanant xerrades, reunions de treball, correus electrnics i repartiment de trptics, facilitant consells de seguretat per prevenir els fets delictius ms habituals en aquesta poca de lany.

A la segona fase, del 01/07/2017 al 30/09/2017, es duran a terme accions concretes de prevenci policial dirigides a les zones dactivitat turstica, eixos comercials, a la protecci de lhabitatge, a loci dirn i nocturn i a la seguretat en la mobilitat, tant per les carreteres com per la xarxa de transports pblics i privats, aix com els espais de pblica concurrncia i platges.
Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat - Mossos dEsquadra vol assolir els segents objectius:

Prevenir i reduir els fets delictius que es produeixin en els mbits considerats estratgics atenent les condicions especfiques que es donen en aquest perode.
Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viria, en la xarxa del transport pblic i en els principals nodes de connexi.
Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments especfics daquest perode.
Augmentar la percepci de seguretat en els diferents mbits dactuaci.
Fomentar coordinaci en matria de seguretat amb els actors implicats en els mbits dactuaci que engloba el programa.

La collaboraci i cooperaci de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb normalitat i ple gaudiment de la ciutadania.

Consells de seguretat per als comerciants
http://mossos.gencat.cat/ca/prevencio/consells_de_seguretat/de_seguretat_per_a_comerciants/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X