Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Gregal 2017. Programa Operatiu Estacional de Seguretat

19 de juny de 2017

Amb l’arribada de l’estiu i com cada any, la Policia Generalitat – Mossos d’Esquadra ha activat el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2017.

Enguany està activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període conviuran amb l’increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.

A la primera fase, del 19/06/2017 al 30/06/2017, es realitzarà la presentació del programa mitjançant xerrades, reunions de treball, correus electrònics i repartiment de tríptics, facilitant consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals en aquesta època de l’any.

A la segona fase, del 01/07/2017 al 30/09/2017, es duran a terme accions concretes de prevenció policial dirigides a les zones d’activitat turística, eixos comercials, a la protecció de l’habitatge, a l’oci diürn i nocturn i a la seguretat en la mobilitat, tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats, així com els espais de pública concurrència i platges.
Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:

· Prevenir i reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
· Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els principals nodes de connexió.
· Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
· Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
· Fomentar coordinació en matèria de seguretat amb els actors implicats en els àmbits d’actuació que engloba el programa.

La col·laboració i cooperació de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb normalitat i ple gaudiment de la ciutadania.

Consells de seguretat per als comerciants
http://mossos.gencat.cat/ca/prevencio/consells_de_seguretat/de_seguretat_per_a_comerciants/

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X