Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Iniciada la reforma de la plaça Gardunya

25 de febrer de 2009

La primera fase d'execució de la reforma de la plaça Gardunya ja està en marxa. Va començar a principi de gener amb els treballs de desviament de les xarxes de serveis d'aigua, electricitat, gas i clavegueram de l'àmbit d'influència de la plaça. Aquesta tasca és un requisit previ i bàsic per afectar al mínim possible el funcionament del mercat de la Boqueria i els veïns dels voltants de la plaça. Aquesta fase de treball es perllongarà al llarg de quatre mesos i preveu actuacions tant a la plaça com a l'interior del mercat.

Així es construirà una nova estació transformadora soterrada a la plaça Sant Galdric (coneguda com a plaça de les pageses); s'obriran rases per a la redistribució de cablejat elèctric que passarà pels carrers de Jerusalem, Carme, Floristes de la Rambla i passatge de la Virreina; es desplaçarà la canonada d'aigua del carrer de les Floristes fins a la vorera a tot l'àmbit de la plaça, i es remodelarà el clavegueram a la part nord del carrer Jerusalem.

Quant a les intervencions que es faran al mercat, s'hi construiran rases per a la canalització elèctrica i s'obriran rases per a la remodelació de les instal·lacions d'aigua i gas.

Font: Districte de Ciutat Vella

Amics de la Rambla va participar en les propostes per al projecte d'aquesta nova plaça. Moltes d'aquestes van ser recollides al projecte de l'estudi de Carme Pinós, guanyador del concurs per a triar el millor projecte de remodelació d'aquest espai.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X