Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Invitacions per al Liceu a la Fresca

7 de juliol de 2015

El dissabte 18 de juliol, a les 22 h el Gran Teatre del Liceu torna a sortir al carrer per oferir una retransmissió de La Traviata de Verdi a la Platja de Sant Sebastià.

Amics de La Rambla i el Gran Teatre del Liceu volen convidar-vos a que gaudiu d'aquesta òpera a la fresca i per això regalem entrades. Si voleu anar, heu de escriure a info@amicsdelarambla.cat o trucar per telèfon al 93 317 29 40 i us explicarem que heu de fer per recollir les vostres entrades. INVITACIONS JA EXHAURIDES!!!!

Després de l'èxit que ha tingut el Liceu a la platja els darrers anys, el Gran Teatre del Liceu ha volgut estendre aquesta activitat per tot el territori amb l'objectiu de fer arribar l'òpera a nous públics. Així, el proper 18 de juliol a les 22 h, La Traviata de Verdi es podrà veure a 14 emplaçaments de tota Catalunya.

La Platja de Sant Sebastià torna a ser un d'aquests emplaçaments i, a Barcelona, La Traviata també es podrà veure al Palau Robert i al mateix Gran Teatre del Liceu. A banda, l'espectacle es podrà veure a Cervera, Girona, Igualada, L’Espluga del Francolí, Lleida, Martorell, Puigcerdà, Tordera, Tortosa, Valls i Vielha. En totes aquestes ciutats – i mitjançant grans pantalles ubicades a emplaçaments representatius de cada població, es podrà veure un dels grans èxits d'aquesta temporada (que acaba de tornar al Liceu on ja es va poder veure el passat mes d'octubre.

El canal 33 emetrà el mateix vespre la representació de La traviata des de l’espai habilitat a la Plaça del Mar-Port de Barcelona (Platja de Sant Sebastià), amb la presentació de Carolina Rosich i Jofre Font. El Port de Barcelona, col·laborador de Liceu a la Fresca, participa activament cedint un dels espais de projecció a la Plaça del Mar-Port de Barcelona (Platja de Sant Sebastià).

LICEU A LA FRESCA
La Traviata

dissabte, 18 de juliol a les 22 h

Platja de Sant Sebastià, Palau Robert i altres espais a Catalunya.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X