Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ja es pot demanar l'ajuda de 6.000€ del Kit Digital per a pimes i autònoms d'entre 3 a 9 empleats

3 d'agost de 2022

El dia 2 de setembre s'obre la  segona convocatòria del Kit Digital dirigida a pimes d'entre 3 i 9 empleats que poden accedir a ajudes de fins a 6.000€ per millorar la digitalització del seu negoci.

Entre les solucions del Kit Digital destaca la subvenció per crear, millorar o actualitzar pàgines webs i, també, botigues online i contractar la gestió professional de xarxes socials.

Cada solució digital te assignada una quantia màxima, i el bo concedit és en funció de la quantitat de serveis sol·licitats. Els bons digitals es reben a fons perdut.

La concessió de l'ajuda se supedita a l'ordre de recepció de la sol·licitud i les úniques solucions digitals cobertes pel Kit Digital seran les ofertes pels Agents Digitalitzadors habilitats pel Govern.

Si esteu interessats a accedir als bons digitals, us recordem que Dommia Design Studio, proveïdor d'Amics de La Rambla i agent digitalitzador homologat, us pot ajudar.

En el marc de la nostra col·laboració, Dommia us ofereix un diagnòstic personalitzat de les vostres necessitats digitals i valorarà amb vosaltres quina és la solució (o solucions) més adient per al vostre negoci, oferint-vos acompanyament durant tot el procés de sol·licitud i gestió de l'ajuda. Totes les solucions triades us seran lliurades totalment desenvolupades i en funcionament.

Si voleu més informació sobre les solucions relacionades amb el Kit Digital ofertes per Dommia i esbrinar com avançar en la digitalització del vostre negoci, podeu accedir a més informació a través del següent enllaç.

Vull l'ajuda del Kit Digital

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X