Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Ja tenim llums de Nadal a La Rambla!

3 de desembre de 2019

La Rambla ja està guarnida amb les tradicionals llums de Nadal amb les que Amics de La Rambla vol convidar a barcelonins i visitants a ramblejar tot gaudint de l’ambient nadalenc.

Les llums de Nadal estaran obertes fins al 6 de gener de 2020. Els diumenges, dilluns, dimarts i dimecres l'horari serà de 17:30 h a 23 h (a partir del 15 de desembre s’allargarà una hora fins a les 24 h) i els dijous,  divendres i dissabtes de 17:30 h a 24 h. El dia 24 de desembre  la il·luminació estarà encesa fins a la 1 h, el 25 de desembre fins a les 24 h i el 31 de desembre i el 5 de gener fins a les 2 h.

La il·luminació de Nadal de La Rambla és un projecte d’Amics de La Rambla que compta amb la col·laboració dels comerciants de La Rambla i de l’Ajuntament de Barcelona. Amics de La Rambla ha encarregat la il·luminació d’aquest any a Iluminaciones Ximenez.

L’ambient nadalenc de La Rambla es veu també reforçat per les il·luminacions nadalenques que molts comerciants fan en els seus locals. El Mercat de la Boqueria s’ha il·luminat amb uns arcs del projecte #RavalKM0, una iniciativa liderada per la Fundació Tot Raval i Impulsem que busca generar noves oportunitats formatives, laborals i comercials al barri a partir del treball col·lectiu de diferents entitats, institucions i comerços del Raval per construir i aplicar una filosofia socialment responsable.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X