Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Jamboree celebra 60 anys amb concerts gratuïts a la Plaça Reial

14 d'agost de 2020

El Jamboree, tot i les restriccions derivades del Covid 19, ha decidit reformular les activitats previstes pel seu 60 aniversari i, a partir del proper 17 d’agost organitza un festival de concerts a l’aire lliure al bell mig de la Plaça Reial.

Aquest 2020 el Jamboree celebra els seus 60 anys, i al desembre es van presentar un seguit de propostes i actes festius per commemorar l’efemèride. Evidentment, tot plegat va quedar aparcat amb la pandèmia, però s’han fet tots els esforços possibles per recuperar una de les iniciatives més boniques: oferir 30 concerts gratuïts durant el mes d’agost a la Plaça Reial (un diari). La idea era regalat música a la ciutat, amb un petit recital cada tarda. El context de confinament i d’aturades en funció dels rebrots no era gens favorable, però finalment s’ha pogut consensuar, amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona, oferir un concert diari i gratuït entre el 17 d’agost i el 6 de setembre al bell mig de la Plaça, sempre a les 18.30h, amb una durada d’una hora i un aforament assegut i limitat a una cinquantena de persones. Alguns dels artistes participants seran Papawa, Sabor Cubano, Cadencia, Ganza, Robin Reyes, Alfredo Reyes, Playground, Childo, Jazz Pretenders o The Shu Shu's.

Paral·lelament, el proper 17 d’agost, el grup MasiMas reobre les seves tres sales: Jamboree, Tarantos i Moog. Reformulant els espais El Jamboree reprèn la seva activitat d’un concert diari (amb doble passi a les 20 i 22h) i streamings en directe. De moment ja hi ha confirmats per aquesta segona quinzena del mes noms com Xumilla Rossi Xirgu, el clàssic Clarence Bekker, Oleándole, Alba Morena Trío, Ronald Baker Quintet o la Barcelona Big Blues Band...

Al setembre arribaran Roger Mas, Jesse Davis o Jorge Da Rocha. Com a novetat, les mitjanits dels dissabtes arrenca el cicle Keep It Real, i serà el torn del hip-hop i el trap. A partir del dia 22, amb la inauguració a càrrec de Kween Cortés, visitaran la cova, entre d’altres, Prince Osita, Marga Mbande, Indee o Malv.

Tarantos recuperarà també la seva dinàmica habitual amb un concert de flamenc a les 19.30h, però també es convertirà en el refugi d’altres cicles i activitats, començant ara per l’humor, la rumba i la màgia: - els dijous (23h) arrencarà Tarantos-Comedy. Monòlegs i improshows... perquè la pandèmia, millor afrontar-la amb un somriure. - els divendres serà el torn de la Rumba Catalana, amb concerts de doble passi a les 23 i 24h. La programació arrenca el divendres 28 d’agost amb artistes com 4 de la cera, Papawa i Triampa. - i els dissabtes... Nit de Màgia. A la mitjanit, amb espectacles de màgia, il·lusionisme i sessió de DJ de fons.

La sala Moog també anirà reprenent paulatinament la seva activitat, per bé que adaptada a les noves condicions (1 sessió setmana cada dijous, amb públic assegut i aforament del 50%). El dijous 27 d’agost es dona el tret de sortida amb sessió del DJ resident Uroz, i el seu corresponent streaming en viu. Entrades a 1€ i actuacions a les 21 i a les 23h.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X