Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Jaume Plensa, el CAP del Gòtic i les Pageses de la Boqueria, són els Ramblistes d’Honor 2020

9 de desembre de 2020

El pròxim dilluns, 14 de desembre, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d’Honor a Jaume Plensa, al CAP del Gòtic i a les Pageses de la Boqueria.

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1961, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla i de Barcelona.

Aquests guardons volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement que la societat civil barcelonina atorga.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de La Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat.

El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Sergi Dòria, Carles Escolà, Jordi Fernández, Miquel Molina, Joan Oliveras, Valentí Oviedo,  Ana Pantaleoni, Ramon Pellicer, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El jurat dels guardons de Ramblista d'Honor, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, ha decidit atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a les Pageses de la Boqueria, a Jaume Plensa i al Cap del Gòtic

PAGESES DE LA BOQUERIA

La Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha volgut atorgar a les Pageses de la Boqueria el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva tasca i la seva vocació de servei als veïns de La Rambla i de Barcelona. Tant la Junta d’Amics de La Rambla com el Jurat dels guardons han volgut destacar també la seva feina indispensable en aquest any tan difícil que coincideix amb el 180 aniversari del Mercat de la Boqueria.

JAUME PLENSA

El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha atorgat a Jaume Plensa el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva obra artística i al seu paper en la internacionalització de la cultura feta a Barcelona.

CAP DEL GÒTIC

El Jurat dels guardons de Ramblista d’Honor ha atorgat el guardó al CAP del Gòtic en reconeixement a la seva contribució a la salut dels veïns de La Rambla i del barri Gòtic i a la seva vocació de servei. El jurat dels guardons ha volgut destacar especialment la seva feina aquest any 2020.

Aquest any, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l’acte de lliurament no estarà obert al públic.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X