Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Joan Colom, Nazario i l'Ateneu Barcelonès són els Ramblistes d'Honor del 2014

30 de setembre de 2014

El fotògraf Joan Colom, l'artista Nazario i l'Ateneu Barcelonès rebran, el proper 23 d'octubre, el guardó de Ramblista d'Honor 2014.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d'Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Aquests guardons, que Amics de La Rambla atorga des de l'any 1962, volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement de la societat civil barcelonina.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de la Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El jurat que ha escollit els Ramblistes d' Honor d'aquest any està format per Àngel Casas, Carles Duarte, Xavier Marcé, Isabel Martí, Joan Oliveras Bagués, Enric Pantaleoni, Lluís Pasqual, Eva Rexach, Catalina Serra, retro18.info/anal/ Claret Serrahima i Roser Tiana.

El lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2014 tindrà lloc el dijous 23 d'octubre en un acte institucional, presidit per l'Alcalde de Barcelona.

ACTE DE LLIURAMENT DELS GUARDONS DE RAMBLISTA D'HONOR

Dijous, 23 d'Octubre a les 19 h

Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X