Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L' Orquestra Conservatori Liceu interpreta l'obertura de Les Noces de Fígaro

6 de juliol de 2020

La pandèmia i el confinament resultant han suposat un repte de primer ordre en tots els àmbits, i en especial, en el de les arts escèniques i la música. Un dels desafiaments més grans ha estat mantenir l’activitat de les grans formacions orquestrals que, degut a les restriccions sanitàries, han hagut de cancel·lar la seva activitat en viu.

La Fundació Conservatori Liceu ha impulsat una experiència innovadora amb la participació d’alumnes del Centre Superior, on han pogut seguir desenvolupant el seu talent, sota la direcció del professor Xavier Pagès-Corella. Durant una setmana els estudiants han pogut assajar en línia una obra de gran exigència interpretativa com és l’obertura de Les noces de Fígaro de Wolfgang Amadeus Mozart. El resultat d’aquests assaigs es presenta en aquesta interpretació en la qual, tant l’àudio com el vídeo han estat enregistrats íntegrament des de casa de cadascun dels intèrprets des de diferents punts del territori.

L'obertura, que anticipa els tresors musicals d'aquesta obra mestra, és una de les peces orquestrals més prodigioses de Mozart.


Podeu veure el video també aquí

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X