Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La 11a edició del Tast a La Rambla supera les 150.000 degustacions

12 de maig de 2025

Més de 400.000 persones han passat per la Plaça de Catalunya, un 42% de barcelonins, 18% de la resta de Catalunya i un 40% de públic internacional

 La tapa més venuda ha sigut la burger del novíssim Vacanal de Nandu Jubany

Tast a La Rambla ha finalitzat aquest diumenge la seva onzena edició amb 152.000 degustacions venudes a les més de 400.000 persones que han passat entre el dijous 8 i el diumenge 11 de maig per la Plaça de Catalunya.

El públic procedeix majoritàriament de Barcelona (42%), seguit pel 40% internacional i un 18% de la resta de Catalunya.

La Burger Vacanal de Nandu Jubany es corona com la tapa més venuda de 2025, un projecte del qual el debut l’ha acollit el Tast a La Rambla. En segona posició se situa la tapa “La Burger que li va donar sentit a tot” del restaurant Leña Barcelona, del xef Dani García. En tercer lloc, es troba la “Quesabirria” del restaurant La Mafia Mexicana del cuiner Renato Guiomar; en quart lloc, està la tapa de “Paccheri, carabassó, parmesà, tòfona” del xef Michele Granziera del restaurant Cecconi’s i, el cinquè lloc l'ocupa “L’Arròs de pop i botifarra amb allioli de pebre vermell” del restaurant Família Nuri, amb Alex Jiménez als fogons.

A més, el Tast a la Rambla, ha acollit 65 activitats gratuïtes, entre elles degustacions, actuacions musicals i showcookings, que han penjat el cartell d'aforament complet en totes les seves sessions. Entre les actuacions musicals va destacar l’espectacle de música i ball flamenc ofert pel Tablao Flamenco Cordobés amb motiu del seu 55è aniversari.

Álex Balletbó, president d’Amics de La Rambla, ha destacat que “el clima ens ha respectat, afavorint l'afluència de persones que han pogut degustar una proposta gastronòmica amb molt de nivell. A més, els showcookings, concerts i activitats gastro-lúdiques han tingut molt bona acceptació”. Per part seva, Jordi Parra, director de grup gsr, ha destacat l'esforç de restauradors i patrocinadors “per a acostar la seva millor gastronomia a l'espai públic, per a convertir-lo durant 4 dies en un lloc de trobada i gaudi”.

Tanca així Tast a la Rambla la seva 11a edició, en la que també s’ha reconegut la labor culinària del xef Carles Gaig amb el ll Premi Tast a la Rambla per la seva trajectòria i compromís amb la gastronomia catalana i barcelonina.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X