Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Boîte Barcelona anima la nit de La Rambla

26 de març de 2013

La Boîte Barcelona és el nou local que omplirà les nits de la Rambla de la millor música. El grup Mas i Mas ha reconvertit un mític local de la nit barcelonina durant els anys 50 i 60, l’antiga Sala Tabú, al número 33 de La Rambla, en una discoteca enfocada a la música electrònica de ball amb tints negres.

La Boîte Barcelona és el complement ideal als altres locals que el grup té a la zona. Així podreu gaudir del techno que fa trontollar les parets del Moog, al carrer Arc del Teatre, de la contundència del hip hop i la cadència de l’R&B que inunden el Jamboree, del flamenc i els ritmes pop i rock que conviden al ball a Tarantos, i de les fantàstiques sessions de dance black house de La Boîte Barcelona.

La Boîte obrirà cada nit, de 00h a 05h (divendres i dissabtes fins les 06h), amb un planter de djs residents que incitaran al moviment a través de sessions eclèctiques de música electrònica que inclouran des de l’electrohouse, passant pel nu disco, el tech house i el dance comercial, estils que tindran com a denominador comú les influències més negres.

L’encarregat de dirigir la línia musical del nou local, Dj Tanke, que és conegut per les seves sessions a diferents clubs de Barcelona: White Club, Shoko Barcelona, Jamboree o Liquid.

L’espai està dotat d’un espectacular equip de so i el seu disseny recupera la línia visual de l’antiga sala Boîte (el primer local del grup Mas i Mas, que va estar en funcionament des de 1991 i fins el 2004 esdevenint un referent del blues i els ritmes afroamericans a la ciutat).

Amb tots aquests ingredients, la nova Boîte garanteix una de les millors sensacions nocturnes de Barcelona: nits sense complexes, pensades pel gaudi dels sentits a través de la música de qualitat i un ambient cosmopolita, modern i molt personal. Una nova, i bona, excusa per baixar a La Rambla

LA BOÎTE BARCELONA

La Rambla, 33
08002 Barcelona

Telèfon. 93 319 17 89

Web de La Boîte: http://www.masimas.com/la-boite

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X