Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Festa del Roser en Imatges

8 d'octubre de 2018

El passat divendres, 5 d’octubre, va començar la Festa del Roser. Fins el dia 11 encara hi ha activitats i podeu visitar moltes de les decoracions florals, però aquí teniu un breu resum i un recull d’imatges de tot el que ha passat aquest cap de setmana.

La festa va començar a la Rambla Santa Mònica amb el ball per a la gent Gran del Districte de Ciutat Vella que, com cada any, va comptar amb molta participació.

La Rambla en Flor s’ha convertit en l’activitat principal de la Festa. Totes les decoracions ja estaven llestes a primera hora del matí, però a les 11 l’inici de l’acció participativa Una flor, Un desig va servir com a punt d’inici de la Festa.

A la mateixa hora començava al mirador de Colom una passejada per les diferents decoracions florals. La passejada va comptar amb l’assistència de la Regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, amb els regidors de l’Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni i Koldo Blanco, amb la candidata del PDeCAT a l’Alcaldia de Barcelona, Neus Munté i molts representants de les entitats participants com el director de Turisme de Barcelona, Joan Torrella, el president del Centro Galego de Barcelona, Carlos Mandianes, la vicepresidenta de la Reial Acadèmia de Ciencies i Arts de Barcelona, Mercè Durfort, el membre de la junta de l’Ateneu Barcelonès Miquel Àngel Barrabia, el president del Gremi de Floristes, Joan Guillen i el director de l’Escola de Disseny Floral, Dani Santamaria, entre altres.

La passejada va acabar al jardí de l’Ateneu, un lloc ideal per recuperar forces després de la llarga caminada.

També dissabte al matí, va tenir lloc la tradicional xocolatada que cada any ofereix el Cafè de l’Òpera amb un record molt especial per a la Sra. Rosa Dória que ens va deixar a mitjans de setembre.

Rosa Dória i Montserrat Caballé van rebre un sentit homenatge a la missa en honor de la Mare de Déu del Roser a la Parròquia de Betlem. Maria Dolors Álvarez, Ramblista d’Honor, va cantar “El Cant dels Ocells” i l’“Ave Maria” per homenatjar-les.

Dissabte i diumenge, dues rutes van descobrir els racons més amagats i més literaris de La Rambla i molts dels edificis de La Rambla van oferir visites guiades o entrades gratuïtes.
La música va arribar dissabte per la tarda de la mà de Jules que va oferir un gran concert al Teatrino del Conservatori del Liceu.

Recordeu que les activitats continuen i que moltes de les decoracions florals, estaran fins al dia 11.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X