Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Festa Major de La Rambla – Festa del Roser en imatges

11 d'octubre de 2022

Si no heu pogut venir aquest cap de setmana a La Rambla o si teniu ganes de recordar la Festa, us deixem un petit resum en imatges.

En el programa encara tenim pendent el lliurament dels guardons de Ramblista d’Honor que tindrà lloc el dilluns 24 d’octubre a les 18 h al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Així i tot, és el moment d’agrair a tothom que ha participat en la Festa.

La Lloll Bertran ens va regalar un fantàstic pregó en vers farcit de cançons i d’estima per La Rambla. Gràcies per aquest regal i gràcies també a Celdoni Fonoll per escriure’l a quatre mans amb la Lloll.

Moltes gràcies a l’Ajuntament de Barcelona (al Districte de Ciutat Vella, a Parcs i Jardins, a l’ICUB i a Barcelona Activa) i a la Generalitat de Catalunya (CCAM i Conselleria de Cultura) pel seu suport i implicació en la Festa.

Gràcies al Gremi de Floristes de Catalunya per acompanyar-nos en el viatge de La Rambla en Flor. Gràcies també a les i els floristes de La Rambla que ens han ajudat a fer possible aquesta part de la Festa. I moltes gràcies a tots els que, amb les seves decoracions, han omplert La Rambla de flors. Las Golondrinas, el Garatge Atarazanas, la Conselleria de Cultura (que ha decorat el Palau Marc, el Palau Moja i el Santa Mònica), la Fira de Nova Artesania, el Museu de Cera de Barcelona, el Tablao Flamenco Cordobés, els Apartaments Rambles Bacardí i Pau Bosch (que han decorat el passatge Bacardí), les Catifaires del Raval, l’Hostal Mare Nostrum, la Casa d’Oficis de l’Espectacle i les Indústries Creatives, l’ICUB (que ha decorat la façana del Palau de la Virreina), Restaurant CentOnze – Hotel Le Meridien Barcelona, Restaurant Moka, el Restaurant La Poma i l’hotel Yurbban Ramblas Barcelona. Moltes gràcies també a l’Ateneu Barcelonès per obrir el seu jardí i omplir-lo de música.

Estem molt agraïts amb totes les entitats que han ofert entrades, visites gratuïtes i descomptes: l’Aquàrium de Barcelona, Palau Güell,  la Fundació Enric Miralles, el Gran Teatre del Liceu, el Museu Marítim de Barcelona, l’Institut d’Estudis Catalans, Museu de l’Eròtica, el Govern Militar, el Santa Mònica i la Virreina Centre de la Imatge.

Moltes gràcies a les entitats que ens han cedit espais per fer possible la Festa Major de La Rambla: La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, el Museu de Cera de Barcelona, l’Escola Massana, el Mercat de la Boqueria, el Teatre Poliorama, Casa Guinart i el Conservatori del Liceu.

I moltes gràcies per la presentació del llibre que es va fer a la Biblioteca del Gòtic Andreu Nin, pels tallers, per les cercaviles i pels regals del Centre Comercial El Triangle, pel Maremagnum Fest del Centre Comercial Maremagnum, pels tallers oferts per Vapiano, Leroy Merlin i la Fira de Productes Catalans i Artesans.

Gràcies a Las Golondrinas i al Port de Barcelona per apropar encara més el mar a La Rambla.

Volem agrair al Restaurant La Pau, al Mirador de Colom i al Teatre Poliorama que convidessin a les Rosers.

A Teatre pels Descosits que, un cop més i ja convertit en tradició, omplissin el Poliorama amb “La Rambla de les Floristes” de Josep Maria de Sagarra.

A l’Associació Cultural Escritura en Vivo, a Talens, a Sakura, Escoda  i a molts sketchers i escriptors per fer possible una primera edició del Sketch & Write La Rambla.

I gràcies a tots els restaurants i hotels que han ofert menús i ofertes d’allotjament als seus establiments: Cerveseria Canaletes, Restaurant Amaya, Restaurant Moka, Restaurant CentOnze, Restaurant Núria, Hostal Mare Nostrum, Hotel Arc La Rambla, Hotel Bagués, Hotel Continental, Hotel España, Hotel Silken Ramblas, Hotel Le Meridien i Yurbban Ramblas Hotel.

També volem agrair a les entitats i persones que amb la seva ajuda ens fan més fàcil organitzar la nostra Festa Major. Al Cafè de l’Òpera, a la Cambra de Comerç, a Barcelona Oberta, a tots els tècnics del Districte de Ciutat Vella, al Xavi de la Puça, al Rafa Burgos, a la María Nunes, a l’Elisenda Albertí, a la Noemí, a Jorge Ochagavia, al Sergi, el Joan i la Lidia, a Emma Fuhrmann, a Joana Casanova, Alesander Peña, Enric Fuster i Giuseppe Campisi, a la Mercè i al Víctor, a l’Escola d’Art Floral, a Clase Bcn i especialment al Claret pel disseny de la cargolera, a la Línia Cultural Rambles, a tots els que van venir al pregó de divendres i a la passejada que vam fer dissabte i ens van mostrar el seu suport, a Impulsem .

Finalment, volem agrair a Bagués-Masriera Joiers els guardons de Ramblista d’Honor que entregarem el dia 24 d’octubre i als membres del Jurat que ens han ajudat a escollir a la llibreria Pompeia, al Museu Marítim de Barcelona i a Juli Capella.

Gràcies a tots els que ens ajudeu a difondre la Festa, des d’Amics de La Rambla (Editbcn, Interprofit, Culturae, Jordi Piñol, Dommia, Sebastian Peinado i Més Comunicació) i als que des dels mitjans de comunicació feu que la Festa Major de La Rambla sigui cada cop més coneguda.

I a tots els que veu venir a ramblejar i a gaudir de la Festa Major.

Moltes, moltes gràcies!!!

 

Comencem a treballar per fer la Festa del 2023 encara més grossa!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X