Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Fundació Esclerosi Múltiple i Amics de La Rambla busquen la millor paella

20 de setembre de 2023

Les dues entitats organitzen un concurs de paelles solidari en el marc de la Festa Major de La Rambla el proper dissabte 7 d’octubre

El jurat del concurs estarà format pels reconeguts xefs Carme Ruscalleda, Carles Gaig i Ada Parellada. L’actor Toni Albà serà el presentador de l’esdeveniment

Els fons recaptats es destinaran a serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple, així com a la recerca científica d’aquesta malaltia

Coincidint amb la Festa Major de La Rambla -  Festa del Roser, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’associació Amics de La Rambla organitzaran el pròxim dissabte 7 d’octubre un concurs de paelles solidari amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica autoimmune amb la que conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya. 

El concurs solidari tindrà lloc a la Plaça de la Gardunya, a la part de darrere de la Boqueria, a partir de les 12 hores. Comptarà amb un jurat excepcional format per cuiners professionals com la Carme Ruscalleda, el Carles Gaig i l’Ada Parellada, que donaran consells a tots els participants per tal que les seves paelles siguin un èxit. A més a més, l’esdeveniment tindrà a l’humorista i actor Toni Albà com a speaker, i es podrà gaudir de la presència del cuiner valencià Toni Galera, que prepararà la seva paella mentre canta òpera.

Per participar en aquest concurs de paelles solidari, s’haurà de preparar de manera individual o en un equip de dues persones, una paella per a 20 persones in situ, tot i que es pot portar feina feta de casa. Per elaborar-la, l’organització aportarà a cada concursant arròs, una sèrie d’ingredients bàsics per fer una paella, verdures i altres ingredients gentilesa del mercat de la Boqueria, un davantal, la bombona de gas i el cremador. La resta d’ingredients que es vulguin utilitzar els aportarà cada concursant.

A més de tenir el reconeixement d’haver fet una paella per llepar-se els dits, entre els premis als guanyadors del concurs s’inclouen dues entrades al Liceu, dues entrades al Teatre Poliorama, una nit d’hotel al Royal Hotel de La Rambla, un àpat per a dues persones al restaurant Moka, i dues entrades al Museu de Cera de Barcelona, entre altres.

Les inscripcions per el Concurs de Paelles Solidari a la Rambla tenen un preu de 25€ i es poden fer a la pàgina web de la FEM. Si vols participar però no tens habilitats culinàries, podràs assistir al tast de les paelles per un preu simbòlic de 10€.

Tots els fons recaptats aniran destinats als diferents projectes que té la Fundació Esclerosi Múltiple, que aquest any vol posar en relleu el paper de les persones cuidadores en les fases més avançades de l’esclerosi múltiple, així com a promoure la recerca científica de la malaltia.

Més Informació i inscripcions

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X