Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Moda de Barcelona sedueix La Rambla

22 d'abril de 2009

Més de 2.000 persones van seguir en directe a La Rambla de Canaletes, la inauguració el 21 d’abril de la segona temporada de "BCN Moda al Carrer", la iniciativa coorganitzada amb la Fundació Barcelona Comerç i que pretén apropar als ciutadans la moda que es ven a Barcelona.

Des de les 4 de la tarda, quan van començar els assajos, la concurrència de públic va ser constant, arribant al punt àlgid a les 20.30 h quan va donar inici la desfilada. Ni tan sols el petit xàfec que va caure al migdia va fer que els vianants deixessin d’apropar-se al muntatge.

En total, un recinte de 500 m2 a peu de carrer, una passarel·la de 50 m2, prop de 700 persones assegudes i més de 1.500 de peu, i una hora de moda, de vestits i complements presentats per 13 establiments de La Rambla: C&A, Casas, Felgar, Laguarda joiers, Nomar, D’Avui, Mohs, Pieles Prieto, Texà i Punt, Sfera, Kualalumpur, Corseteria Pepita Serra i Maremàgnum.

Setze models professionals es van encarregar de mostrar la roba, joies i sabates al públic sobre la passarel·la. Entre aquests models, destacar la presència de Miss Barcelona 2009, Lorena Pérez i tres dels joves que van guanyar l’any passat el càsting popular organitzat per la Fundació Barcelona Comerç i que aquest any repeteix convocatòria (les inscripcions són obertes fins el 31 de maig a www.modalcarrer.com). Els guanyadors, a més de rebre un curs de model, desfilaran a les properes passarel·les de BCN Moda al Carrer de la temporada tardor/hivern.

Al final de l’acte molts aplaudiments i la satisfacció dels presents, la majoria dels quals assistien per primer cop a una desfilada professional i que van apreciar sobretot, el fet que la moda que es mostrava era "real i propera", al seu abast a les botigues de La Rambla.

A més del nombrós públic i mitjans que van seguir l’esdeveniment, van ser presents a la desfilada, Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona, Itziar Gonzàlez, regidora del districte de Ciutat Vella, Jordi William Carnes, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, portaveu municipal d’ERC a l’Ajuntament i Roger Pallarols, Comissionat de Comerç, entre altres.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X