Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La música torna a La Rambla. Reobren el Jamboree, el Tablao Flamenco Cordobés, el Moog i Los Tarantos

14 de juny de 2021

La Rambla és menys La Rambla si ens falta la música. Per això, els anuncis de la tornada de Jamboree, Tablao Flamenco Cordobés, Moog i Los Tarantos, són una gran notícia. Coincidint amb el relaxament de les mesures imposades per combatre la Covid 19, les sales que omplen de música La Rambla han anunciat la seva reobertura.

Reobre el Tablao Flamenco Cordobés després de 14 mesos tancat

El Tablao Flamenco Cordobés va tancar el 14 de març de 2020 per les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid 19 i ha celebrat el seu 50 aniversari tancat. Ara, 14 mesos després, anuncia la seva reobertura el pròxim 19 de juny.

El Tablao Flamenco Cordobés continua afectat per les restriccions d’aforament, horari i distancia que fan impossible la seva viabilitat (els tablaos tenen un aforament molt reduït i el manteniment de les mesures fa inviable funcionar amb audiències de menys d’un 30 per cent del seu aforament habitual). Tot i així, i amb la mateixa voluntat que els ha portat a fer concerts puntuals al llarg d’aquests mesos i a participar amb accions de carrer, visites i espectacles gratuïts al mig de La Rambla a la campanya “Baixa a La Rambla”, el Tablao ha decidit reobrir tot i que, de moment, únicament els dissabtes.

El dia 17 la ex-bailaora i filla del fundador de la sala, M. Rosa Pérez, ofereix una visita guiada a on podreu conèixer la història del local i les seves instal·lacions. Al dia següent, al mig de La Rambla, Karime Amaya – neboda-neta de la gran Carmen Amaya -, dirigirà un flashmob a les 19 h i, a les 20:30 h, podreu gaudir d’un espectacle gratuït. Tres espectaculars aperitius per la reobertura del Tablao de La Rambla.

Jazz, flamenc i música electrònica: Tornen les sales de Mas i Mas

El Jamboree, el Moog y Los Tarantos també han estat molt afectats per la Covid 19. Tot i que van intentar obrir l’estiu passat, les noves mesures de prevenció els van obligar a tancar de nou i no han pogut obrir fins ara. El pròxim dia 20, a les 24 h,  han anunciat que la música i el ball torna a les sales de la Plaça Reial i del carrer Arc del Teatre.

Aquest anunci de la tornada del ball a La Rambla se suma als ja anunciats concerts del Festival Mas i Mas que omplirà de música, un any més, l’agost de la ciutat, amb concerts a dins de les sales i al bell mig de la Plaça Reial.

Benvinguts de nou... la travessia ha estat mooolt llarga sense la vostra música!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X