Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La plaça de Catalunya acollirà la Fira Mercat de Mercats del 20 al 22 d’octubre

26 de setembre de 2023

Aquest any, després de l'èxit de la darrera edició del Tast a La Rambla, la fira es trasllada a la plaça Catalunya

Els dies 20, 21 i 22 d’octubre es celebrarà la 12a edició de la Fira Mercat de Mercats a la plaça de Catalunya. Mercat de Mercats és la gran festa dels mercats de Barcelona, el producte i la gastronomia de proximitat i sostenible.

Enguany, seguint l'exemple del Tast a La Rambla, la fira estrena una nova localització, que s’omplirà dels millors productes dels comerciants dels nostres mercats, acompanyats dels restauradors locals i dels productors del territori. 

Durant tres dies de fira, els assistents podran gaudir de tallers, música i activitats relacionades amb els mercats i la gastronomia. A l’Aula es realitzaran tallers, degustacions, showcookings de xefs de renom i presentacions. A l’Espai Infantil els més petits podran gaudir de tota mena d’activitats i jocs. A més, les tres jornades estaran amenitzades amb actuacions musicals per a tota la família.

Igual que en les edicions anteriors, enguany comptaran també amb un espai amb microones i barbacoes on els visitants podran escalfar, cuinar i menjar la carn, el peix i les verdures “in situ”.

A la zona de restauració, es podran degustar delicioses tapes elaborades per restauradors locals, maridades amb vins, caves, cerveses i altres begudes que se serviran a les diferents barres.

Guardeu-vos la data, no us ho podeu perdre!

Dates i horaris de la fira

  • Divendres 20 d’octubre, d’11.00 a 22.00 h
  • Dissabte 21 d’octubre, d’11.00 a 22.00 h
  • Diumenge 22 d’octubre, d’11.00 a 21.00 h

Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X