Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla de les Floristes aquest any també al TNC

16 de setembre de 2019

Des de fa tres anys, Amics de La Rambla, organitza, coincidint amb la Festa del Roser, una representació de La Rambla de les Floristes de Josep Maria de Sagarra al Teatre Poliorama que és on es va estrenar.

Aquest any també ho farem, però a banda, el TNC també representarà, sota direcció de Jordi Prat i Coll, aquesta obra del 10 d’octubre al 24 de novembre.

A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció́ de les agitacions polítiques, la parada de l’Antonia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat Català. Per una altra banda, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

En el repartiment podreu veure a Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres.

Podeu veure “La Rambla de les Floristes” del 10 d’octubre al 24 de novembre. Els dijous i divendres a les 20 h, els dissabtes a les 19 h i els diumenges a les 18 h.

Descompte per a socis d’Amics de La Rambla

El preu de les entrades és de 29 €. Els socis d’Amics de La Rambla podeu gaudir d’un descompte del 15 % (les entrades us costaran 24’65 €).

Per gaudir d’aquest descompte heu d’entrar a la pàgina web del TNC i comprar les entrades introduint el codi TNCAMICSRAMBLA a la casella ‘Tens un codi promocional?’ i clicar al botó de validar, es troba al resum de la compra.

També, els menors de 35 anys, els usuaris del Carnet Jove i els aturats podeu gaudir d’un 50% de descompte. En aquests casos és imprescindible l’acreditació

Compreu les entrades aquí

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X