Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla és el lloc més visitat de Barcelona

31 de juliol de 2018

Segons l’estudi “Perfil i hàbits dels turistes a la ciutat de Barcelona 2017” publicat per l’Ajuntament de Barcelona, La Rambla és el lloc de Barcelona més visitat pels turistes.

L’estudi es va fer de febrer a desembre de 2017 entre turistes de 15 anys i més que han pernoctat entre 1 i 28 nits a Barcelona en qualsevol tipus d’allotjament que no sigui una segona residència o un creuer.

Del resultat de les 6.015 entrevistes realitzades es desprèn que un 75,7 % ja han visitat La Rambla (3 de cada 4 turistes)i un 64,1 % el barri Gòtic. Altres llocs destacats són La Sagrada Família, el Port i el Passeig de Gràcia (totes entre el 60 i el 65 %).

Altres dades

La valoració mitjana de Barcelona entre els turistes és molt alta (un 8,8) i destaca que és una ciutat per passejar (93,9 %). La despesa mitjana per tota l’estada ha baixat respecte a anys anteriors però la despesa per persona i nit és una mica superior (79,4 €). Les partides amb una despesa més alta són el menjar i la beguda (45,1 % del total) seguit de les compres (23,6 %). En el aspecte negatiu, cal destacar un índex de victimització del 2,2 %.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X